måndag 14 november 2011

Jag fick en fråga om kommentarer på mailen

Eftersom jag, som bekant, är dödligt trött på alla mentalt eftersatta anonyma loosers som använder mitt kommentarsfält för att sprida sitt löjliga skit så har jag ju, sedan i lördagskväll, stängt ner möjligheten för anonyma att kommentera här.


Tyvärr så drabbar det alla som kommenterar anonymt. Och det finns en del kanonbra tjejer som också nyttjade det alternativet för att ge synpunkter. Och därför har jag fått en fråga på mailen om det skulle gå bra att maila en kommentar till mig istället som jag sedan lägger ut om jag ”godkänner den”. Och det kan jag absolut göra!
Så känner ni för det så är det alltså bara att kasta iväg det ni vill säga på oddjosanne@gmail.com så ser jag till att det hamnar i kommentarsfältet.
Måste erkänna att jag tycker att det känns lite löjligt att behöva göra så här men hellre det än att ständigt behöva dras med tragiska megapuckon… Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Hopppas inte jag har missat dig idag. Blev lite ändingar. Vad jag vet är jag på plats båda passen i morgon tisdag. Hör av dig annars så kan jag ta dig utanför passen så att säga.

    SvaraRadera
  2. Josanne: Varför inte införa kommentarsgranskning istället så du kan deleta dumma anonyma kommentarer som kan dyka upp (utan att de får utrymme i bloggen)? Kanske tar det för mycket tid och energi....trist det ska behöva vara så här.
    KRAM!!

    SvaraRadera