tisdag 1 november 2011

Två efterlysningar – en av dem kanske swapp


Inger har en Odd Molly Bikette emb pinupp jeansjacka i storlek 1, men hon skulle gärna köpa en i storlek 2, eller om det är någon som har en 2:a och är intresserad av att swappa den mot hennes 1:a. För kontakt med Inger: skriv en kommentar här eller maila henne direkt på ingerlian@gmail.com.


Doris är på jakt efter Odd Molly Huggly scarf i rosa och har så varit länge nu. Så har du den att sälja till henne så skriv en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com så skickar jag det vidare till henne.

Om ni undrar varför ni inte får svar på era mail som ni har skickat till mig så handlar det enbart om tidsbrist. Jag har helt enkelt inte hunnit eftersom det har drällt in så galet många. Men jag jobbar på det, så härda ut…:o) Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. En av mina vänninor har den där sjalen eller hade för hon pratade om att sälja den för ett tag sedan. Jag kollar om hon har den kvar och vill sälja den fortfarande i sådana fall. Skriver här igen när jag har ringt henne och vet. Hej från Vicky!

    SvaraRadera
  2. Hej Anonyma Vicky! Oj, vad glad jag skulle bli om din väninnan skulle kunna tänka sig att låta mig adoptera sjalen. Hoppas, hoppas....
    /Doris

    SvaraRadera