Powered By Blogger

lördag 12 november 2011

Dagens – gardiner i repris för att joina tre darlingar


Samma tunika två dagar på raken, herregud vilken lortgris hon här… kanske någon tänker nu… men jag var ju tvungen att joina coola Linda, snygga Vivvi och vackra Eva S i deras lilla gardinkupp a la 80-tal mot nätmobbare… :o)
Ja jag tjatar ganska ordentligt om det just nu men det står mig upp i halsen hur vidriga folk kan vara, och då inte bara mot mig! Fast bara när de inte behöver stå för det, så Fuck all y´all motherfuckers! Och det en gång för alla…

Dagensbilden är förresten tagen under dagens lilla geocachingtur med mr Make och vovvarna. Och precis som jag hotade med igår så fyllde jag på mitt förråd av megamenlösa foton, som jag, givetvis, kommer att kasta ut här lite senare. Har dock lovat att maken ska få låna datorn en stund först (mot att han håller den stunden hyfsat kort…) så jag passar på att sticka emellan med lite matlagning istället, innan bildterrorn dimper in.
Hoppas ni har en riktigt bra lördagkväll! Var rädda om er. Kram, Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Ni har i alla fall världens finaste gardiner på er alla fyra:) Ha en fin kväll.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag joinar er i tanken! Min gardin hänger i garderoben och väntar på en premiärtur :) KRAM!

    SvaraRadera
  3. Blev så nyfiken när jag läste hos Vivi så jag var tvungen att kika in. Jag tycker du är supercool och snygg, snygg och bra skrivet i förra inlägget. Man skall klä sig som man vill för hur man än gör så är det nån jävel som stör sig på en.
    Ha det gott och jag önskar jag hade någon fransgardin att ta på mig.
    Kram/ Berit

    SvaraRadera
  4. Älskar era gardiner, ska försöka hitta likadan själv.
    Kram på dig fina Jossan!

    SvaraRadera
  5. Världens finaste gardiner på sötaste tjejerna...
    Love you!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hilde: :o) Kram!

    Odd me: ska bli kul att se den på dig, och vilken färg det är… jag ångrar att jag inet slog till på en till i annan färg eftersom jag gillar den en hel del… men det kan ju dyka upp en någon gång framöver, man vet ju aldrig. :o) Kram!

    Mitt liv som…: tack för din kommentar! Kul att du också fattat det där med att folk stör sig oavsett, jag tycker det är rätt skönt att tänka så för då bryr mig sig bra mycket mindre om vad andra tycker! :o) Kram!

    Marika: håller tummarna att du hittar en, hojta om du vill ha hjälp i sökjakten. Kram!

    Lingon: love you too! :o) Kram!

    SvaraRadera