söndag 13 november 2011

Veckan med Muffin Rubin – del 1: tema vatten

Jag tänkte ha ett återkommande inlägg, alltså en slags dokumentärserie, så här under veckans sista dag, där utrymmet ges åt Muffin Rubin och lite av hennes förehavanden under veckan som har gått. Främst i bild förmodligen. Anledningen är främst att det finns en länk hit från hemsidan som tillhör Lenas katthem, där Muffin katt kommer från och då tänkte jag att det kan det ju vara kul om det uppdateras lite på Muffinfronten då också. För er som inte är ett dugg intresserade är det bara att klicka på det krysset längst upp i höger hörn och vips så är ni härifrån. För er andra så kommer del 1 här, på temat vatten: 
 Är det något som denna unga dam är fixerad vid så är det just vatten. (Ja mat också men det kommer en annan gång…) Och nu pratar vi megafixerad. Så fort hon hör eller ser vatten så är hon där på en nanosekund. Och  Tyvärr missade jag när hon sedan (och för femtielfte gången) välter hela skålen och vattnet flödar ut över diskbänken och ner på golvet medan hon, först vansinnigt nöjt, sitter och tittar på förödelsen och därefter smått förundrat börjar klampa runt i vätskan. Jag kan väl säga som så att den där skålen inte alltid står på diskbänken till hennes marodörförfarande… Men finns inte den där så går det ju faktiskt precis lika bra för henne att böka runt med diskmedelsvattnet i diskhon…


 ... som även är en ypperlig plats att lägga sin svans i för att sedan gå runt och blöta ner allt man passerar… Vilket kanske också blir ett senare tema här, för mer än så här blir det inte den här gången men Muffin Rubin will be back, med nya påhitt och egenheter, på söndag om en vecka. Take care. Och Kram för nu!

7 kommentarer:

 1. Perfekt pausförströelse i städningen :) Jag är lite kär i Muffin!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var en trevlig dokumentärserie=)
  Min hädangångna Realda var också sån. Hon kunde sitta i timmar och se den spännande filmen "Kranen droppar". Och dricka ur vattenskål var inget för henne.
  De är sin egen våra kissar.

  Återgår till förstoppad gammelkatt Rioja och funderar på om hon ska ha ett Microlax till eller om mattes armar är tillräckligt sönderklösta...

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos :) Mina killar älskar också vatten :) De dricker bara ur kranen :)) Kram

  SvaraRadera
 4. Gulleplutt!
  De vet exakt vad som gör matte å husse extra glada.

  Kram K

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för responsen! Den gör mig mucho glad! För man vet ju aldrig hur det ska tas emot när man som ytlig klädkärring allt oftare trycker in djurinlägg mellan Mollysarna… :o) Kram!

  SvaraRadera