Powered By Blogger

onsdag 30 november 2011

Inte idag heller... :-( men imorgon... då jäklar

Nu i eftermiddags slog jag till och var lite tekniksnille... när jag lyckades byta från att göra inlägg till bloggen på Internet Explorer till Google Chrome. Och tjohej vad allt gick mycket snabbare och lättare då plötsligt. Jag som haft feta problem att läsa vissa bloggar och ännu knivigare när jag har försökt kommentera kunde göra lite vad som av det utan problem! Men! Säg den lycka som varar... För nu när jag äntligen skulle ge mig ut på en riktig bloggenad och sedan lägga ut det efterlängtade kagereceptet här så passar såklart Internetuppkopplingen på att lägga av... :-( Och därmed fattar ni säkert vart det barkar... Ingen bloggenad. Och inget recept idag heller... Men imorgon, då jäklar!... Så Gonatt och Kram till dess!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Ja men vad är som händer..? Har grande problema med kommentarer hos många av er! Hade börjat ge upp men lyckades ju igår.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Annelie: jag har också haft supermycket problem men sedan jag installerade Google Chrome igår och öppnar bloggar där istället för genom Internet Explorer så funkar det mycket bättre. Tyvärr kommer jag inte ihåg hur jag gjorde… korkad tant jag vet… Men testa det. Hoppas allt är bra med er! Massa Kram

    SvaraRadera