lördag 12 november 2011

Anonyma äga icke tillträde längre

Eftersom en del har fått för sig att flytta in och utöva elakhetscamp i mitt kommentarsfält så har jag dragit ner ridån för gott för alla anonyma kommentatorer. Jag har tröttnat på påhopp och skit i mitt liv. Inte för att illvilliga uttalanden här ens kommer i närheten, eller ens härstammar från samma solsystem som det som har härbärgerat irl… men jag har ändå fått fetnog.

För jag driver inte den här bloggen för de egenutnämnda illvillighetsministrarnas skull. Inte för att behöva ta en massa spydiga påhopp om vad jag gör, hur jag lever, hur fet jag är eller hur jag klär mig. Utan jag gör det för min egen skull, mina vänners och för de som faktiskt är intresserade av positiva anledningar. Kalla det lulllullland där alla måste stryka mig över ryggen för att duga eller vad fan ni vill. Men det här råkar vara min fristad från all jävla skit som alltjämt pågår härutanför. Och jag tycker att när man bjuder på sig själv i parti och minut, som jag faktiskt gör, så ska man väl för fan ha rätt att ha en sådan…

Fast! Där något av det jag uppskattar allra mest är de som har förmågan att komma med konstruktiv kritik och stå för det. Till skillnad från idioter som bara klarar av att spy galla anonymt… Frågor på det? I så fall stå för vem ni är, annars har ni inte ens chans att kunna komma till tals… Längre… ;o) God natt!

13 kommentarer:

 1. Stödjer dig till !00% och hoppas de fega trollen försvinner när de inte har möjlighet att synas! Massa GOnattkrammar!

  SvaraRadera
 2. Tycker det är så fruktansvärt tråkigt att det ska finnas såna typer ute i världen. Varför läser man en blogg om man inte gillar det som står? Jag tycker du gör helt rätt och hoppas du kan lyckas borsta bort det som omotiverade elakheter för det är precis vad det är. Tycker du verkar vara en snäll, härlig tjej med en underbart cool stil och skriver tänkvärda och bra inlägg om både ytligheter och mer djupa ämnen. So you go girl

  Massa peppkramar
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Håller helt och fullt med dig, anonyma göre sig icke besvär..jag har haft några riktigt otrevliga anonyma hos mig också..inte klokt alltså..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 4. Kram! Du gör rätt! Fattar inte hur folk är funtade! Ha en riktigt go helg!

  Kram!!!

  SvaraRadera
 5. Du gör helt rätt. Och det handlar ju egentligen inte om ryggdunkning utan om helt vanligt jävla folkvett. Nåt som en del människor verkna sakna helt. Illvilliga jävlar som gömmer sig bakom anonymiteten på nätet. Samma jävlar som aldrig skulle våga säga saker i ansiktet på en......
  Hoppa och skit era jävla fega piggsvin!!!!!
  Kram till fru bloggerska och alla andra som lägger ner tid och möda för att bjuda på sig själva<3

  SvaraRadera
 6. Klokt av dig! Jag blir så trött på att läsa sura kommentarer och du har verkligen blivit hårt och orättvist drabbad!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Klokt val men det är inte klokt att det ska behöva vara så här. Lite vanligt hyfs är det enda som behövs och lite mindre ryggradslöshet.

  Kram från Eva och Otto som fortfarande sover

  SvaraRadera
 8. Nej det finns ju en gräns för allt.
  Hoppas trögsambon är ursäktad; han har inte riktigt hängt med i hur effektiva dina anonyma belackare är och kunde inte logga in. Vilket inte betyder att man inte kunde skrivit namn under och inte ta för givet att du fattade...

  Hoppas du får en bra lördag och att solen visar sig hos er också.

  SvaraRadera
 9. Nä, varför ge dem plats i ditt forum? Fattar inte varför det är så kul att följa någons blogg om man stör sig på det som skrivs.
  Hitta någon, för dig, intressant blogg, du anonym. Så slipper du reta upp dig så.
  Kram Josanne!

  SvaraRadera
 10. Stå på dig gillar dig massor och FY FAN alltså hur folk beter sig..varit med om detta fenomen förut gömma sig bakom detta A ....skriv tyck det man vill du är iaf inte face to face sen om nu den vart blogg man läser stör en varför då läsa????
  Du har iaf gett mig massor du har så cool stil schyssta kombosar lever ett good life sådär lite flummigt jag oxå skulle vilja. Kanom kombosar har lärt mig massor hur jag ska kombinera!!
  GO tjejen hoppas du inte tappar stinger utan skrapar av dig dessa jvla dumma avundsjuka människor för det måste vara det !!

  Måste tyvärr vara anomny då min google konto inte funkar av någon anlednig men nu vet du iaf att DU ROCKAR i mina ögon är som du vill och med all rätt !!


  KRAMAR älskar din blogg hoppas jag kan få vara med å följa den läser varje dag


  / Tina i Arboga ♥

  SvaraRadera
 11. Tusen tack för era kommentarer! De värmer som fan, bara så ni vet… Även om jag för det mesta inte bryr mig om dessa patetiska anonyma så blev det alldeles för mycket den här gången. Så mycket att jag funderar starkt på att använda mig av att lagen om det här med att trakassera folk på nätet har skärpts till ordentligt… och med en polis i släkten… :o) Mucho Kram till er allihop!

  SvaraRadera