fredag 11 november 2011

Hilfe, hilfe, hjälp sökes i sömmerskejakt

Eftersom jag vet att några av er som läser här bor i samma stad som mig så kan jag inte låta bli att be om er hjälp; jag har nämligen letat efter en sömmerska i vad som känns som en hel evighet nu, men jag kan bara inte hitta någon enda alls,…


… det kan vara jag som är helkorkad för nog borde det väl finnas någon sådan i Helsingborg. Så hilfe hilfe, någon som vet? Det handlar om lite fix av Mollysar, framförallt en lagning av en klänning… Tacksam för all hjälp i frågan. Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Jag använder sömmerskan på Väla. Hon är jättebra. Har ett litet hörn vid ena entrén. Har inte 100 koll nu på den nya byggnaden. Tror det är den vid pressbyrån och Kicks. Sen finns det en som jag har hört är bra, har inte testat själv men den finns på hörnet nere vid norra hamnen. Kan inte gatunamnet men i korsningen vid konditoriet och den där piaza deli och café.
  kram Victoria

  kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Hej sötis!
  Det finns massor i Malmö om du skulle börja åka dit ibland? Och annars så har vi min söta granne som du bara skulle älska. Så får du inte napp i hembyn så hjälper jag dig.

  Kramisar

  SvaraRadera
 3. Använde också sömmerskan på Väla. Hon är duktig. Ligger vid den ingången där djuraffären låg tidigare.

  Lycka till!

  Kram K

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för er hjälp!!! Eftersom jag bor närmst Norra hamnen så blir det till att kolla det först. Alternativ 2 får bli Väla, annars nappar jag på Lingons förslag. Massa Kram!!!

  SvaraRadera