Powered By Blogger

tisdag 22 november 2011

Betongkåpa och misär på bröllopsdagen

Jag har börjat ana, i alla fall en viss del, till varför jag har varit så trött och hängig de senaste dagarna. Anledningen stavas någonslags förkylning. Som har invaderat hela min kropp i form av muskelsvaghet, en skalle som känns som att den har fått en alldeles för liten betongkåpa över sig och halsen som är hopsnörd, stel och gör ont... Med andra ord: det är synd om mig nu… :o( Och eftersom jag mest ligger i sängen och kvider lite lagom hjälplöst så blir det ingen dagens stass här idag. Däremot en bild på mitt trogna sällskap i bädden:
 


Mr Make är ute på ärendetur och med sig hem kommer han att ha en sprillans ny adventsljusstake. Den jag, och även han, tyckte mest om efter skyltfönsterspaningen igår. Så det är ju alltid något som lyser upp i misären… på vår bröllopsdag och allt… :o)
Japp, för exakt 3 år sedan sa vi ja och allt det där. Men! Vi ville egentligen gift oss den 28 november, på vår 5-årsdag, så vi räknar den 28 november lite mer. Och till dess ska väl förkylningseländet ha gett sig av så det blir någonslags firande då istället… Om inget annat så återkommer jag i alla fall med bild på adventsljusstaken efter att den har flyttat in… Så Kram till dess & Take care!

7 kommentarer:

  1. Grattis och krya på dig! Vi har 5 års bröllopsdag nästa år och planerar en långresa =) Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Grattis på bröllopsdagen!!! Och krya nu på dig! KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Grattis på er bröllopsdag !
    Hoppas att du snart blir frisk :-)

    SvaraRadera
  4. Vilken sötnos du har med dig i bädden :) Krya på dig och hoppas ni kan ha det lite mysigt ändå på bröllopsdagen! Kram

    SvaraRadera
  5. Jättegrattis till er båda på bröllopsdagen<3
    Och krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  6. Grattis på er!
    Vi får fira det på nåt lämpligt vis i helgen =)

    SvaraRadera
  7. Tack tack som fan! Och massa Kram på er!

    SvaraRadera