Powered By Blogger

onsdag 23 november 2011

Och det känns bara så halleluja jäkla skitbra!

Jag fick ju för mig tidigare idag att jag skulle tota ihop en lista över Mollysar att spana efter när det vankas rea på minst 50%. Det gick inte så bra…
Eller rättare sagt, det gick kanonbra! För eftersom ett plagg knappast utgör någonslags lista, i alla fall inte i mina ögon, så blev det inte någon lista.


För det blev bara de två jag visade upp i förmiddags, varav den ena ju redan är klickad och därmed struken så att säga.  Och ingen lista betyder ett par bra saker. Sådant som att ekonomin jublar, jag slipper jaga som en tok och sedan störa mig galen om jag missar något till superreapris.
De redan befintliga Mollysarna i garderoben blir nästan lika glada som plånboken eftersom de slipper trängas ännu mer och så får de som redan finns lite större chans att få andas frisk luft lite då och då.
Vilket i sin tur betyder ett bättre samvete. Och ett sådant sitter ju inte alls fel…


Helt ärligt så är jag rejält shoppingless just nu. Överhuvudtaget! Så det är absolut inte bara vad gäller Mollysar. Jag vill helt enkelt inte konsumera saker som jag redan har ett pinsamt stort överflöd av… Och det känns bara så halleluja jäkla skitbra! Att jag inte känner för shopping.
Nu kommer det här säkert att gå över, för jag råkar ju, tyvärr, känna mig själv… ;o) Men fram till dess tänker jag istället njuta av det jag redan har…

Jag skulle kunna svamla på bra mycket mer om det här men jag måste ut med vovvarna en sväng… så det kommer kanske en fortsättning med mina tankar om shopperier en annan dag istället. God natt & Kram för idag! Var rädda om er!

5 kommentarer:

  1. Jag får såna uppenbarelser jag med emellanåt. Tyvärr så går det över fort. Allt för fort;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt! Känner lite så själv för tillfället! Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  3. Eller hur? Jag är också så konsumtionsless och det känns så bra att inte vilja ha nåt.
    Idag har lille jay premiärätit hundmat och var den som glufsade i sig mest...
    Gott gry i den grabben =)

    SvaraRadera
  4. Skönt! Jag känner likadant. Less på shopping just nu. Men ååååå vad glad jag är över Versaceklänningen jag köpte av dig. Tack söta, rara och tack för det gulliga hjärtkortet. Sånt värmer :) Klänningen var verkligen helt perfekt. Visar den inom kort i bloggen :)

    Kramar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Linda: är rädd för att det går över snabbt här också… :o) Kram!

    Odd me: ja visst är det skönt! Gäller att passa på och njuta så länge det varar… ;o) Kram!

    Helen: haha… ska bli kul att få träffa den lille irl när det blir läge för det… :o) Kram!

    Vivvi: ja vad glad jag blir att du gillar den! Det gjorde ju jag också men inte storleken. :o) Letar fortfarande efter den i min size. Ser fram emot bilder på dig i den. Kram!

    SvaraRadera