lördag 19 november 2011

Bara det två magiska orden i bloggen eller annat också?

Eftersom jag har en så kallad Odd Mollyblogg måste jag då ha med dessa två magiska ord i vartenda inlägg eller är det okej att skriva om annat också? Och i så fall vad är okej och vad är det inte?...
Anledningen till att jag frågar är en grej jag läste nyligen, i kombination med en kommentar jag fick på mailen. Därför skulle det vara kul att höra era åsikter, innan jag droppar av mina egna… Vilket jag tänkte göra lite senare idag. Kram!

9 kommentarer:

 1. Min fråga är då var det står i din header att det är en Odd Mollyblogg?
  Nej du skriver du vill i din blogg och den som inte vill läsa kan låta bli!
  Och ja jag har vaknat på fel sida idag...=)

  SvaraRadera
 2. Hihi. Spännande.
  Alltså det finns en poäng med att nämna ord som Odd Molly i inlägg om man vill att de sak indexeras bra av sökmotorer. Om det är det man vill ibland och ibland kanske det kvittar.
  Rent tekniskt alltså.
  Men öh, resten av blogginnehåll är väl upp till var och en. Vi har väl alla olika syften och känslor för våra bloggar, lika många som det finns människor på jorden.
  Jag håller här och väntar på att höra vad du säger lite senare.

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Varje inlägg behöver väl inte avhandla Odd Molly om man inte vill det! Tycker det är kul att läsa när det är lite blandat med annat. Jag gillar den mixen du har in din blogg a lot :) Du ska göra det som du själv känner för och gillar! Kramar

  SvaraRadera
 4. Mixa på! Skulle bli fattigt med bara OM......Kram!

  SvaraRadera
 5. Blanda på! Dina bästa inlägg är nog de som inte innehåller OM :-) kram

  SvaraRadera
 6. Godmorgen :)

  Jeg kan simpelthen ikke se at din blog skulle være en ren Odd Molly-blog. Den hedder da "Odd Obsession by Josanne" og ikke "Odd Molly by Josanne"....???
  Du skriver også: "En blogg om mig & mitt liv, min familj & min besatthet för märket Odd Molly"
  For mig er det helt naturligt at man skriver om nøjagtig det man har lyst til på sin blog. Og hvis ens læsere ikke synes det er interessant, jamen så kan de bare lade være med at læse... Det er jo det fantastiske ved blogs. Du har valgt at vise en lille del af dig og dit liv, og folk tror de har ret til at kræve....??? ;))

  Mit råd: Du fortsætter bare HELT som du vil :)

  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 7. Håller med alla föregående talare. :p

  SvaraRadera
 8. Blanda på och var den du är - det är ju därför det är kul att hänga här!
  <3

  SvaraRadera