Powered By Blogger

onsdag 30 november 2011

Dagens – som har varit ute på lyxvisit

Min stass of today kanske inte andas så mycket ståt och flärd direkt, fast ser ni att underklänningen lite matchar randen på Wilman?... men den har trots det varit med mig på lyxutflykt. Hos nagelfixar-Lena.
Att få sina naglar fixade är den ultimata lyxen enligt mig. Jag kan lätt säga att jag är beroende av att ha fina naglar. Tidigare bet jag konstant på dem men när jag och mr Make skulle gifta oss för tre år sedan så fick jag en impuls att jag skulle gå och få lite snygghetsstyrsel på dem. Och sedan dess är jag hjälplöst fast.

Resten av dagen tänker jag hänga fast i städattiraljer av diverse slag här i hushållet. Det gäller att utnyttja varje sekund nu när maken inte är hemma. Först rengöring och sedan en rejäl röjjning av onödiga prylar.
Sist jag gjorde ett sådant riktigt kastarrace så saknade han ingenting så det är bara att hålla tummarna för att detsamma blir fallet denna gång… Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Vad jag ångrar att jag ej köpte en Wilma. SÅ fin på dig!

    Ska med fixa mina händer snart igen, funkar ej helt med mitt jobb men nu när vi ska resa så vill jag vara fin.

    Hoppas det går bra med röjningen.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. kanske lika bra att städa en dag som denna, inget precis utomhusväder om man frågar mig (vilket du visserligen inte gör). Din rubik som jag tycker slår allt hittills i år är: HÄR GÅR JAG OMKRING OCH BÄR PÅ HATKÄRLEK!!! jag tyckte det var så ofantligt roligt på något vis, att jag skrattade högt en liten stund....vilket jag faktiskt inte gör särskilt ofa när jag är helt ensam :) Klem och hopp om fortsatt bra dag!

    SvaraRadera
  3. Det är tjusigt med fixade naglar, men jag får tyvärr inte ha det med mitt jobb =(

    Ja ikväll blir det spännande, så jag får väl åtminstone få på lite mascara snart så jag inte skrämmer folk =)

    SvaraRadera
  4. Tina: jag missade också den men hade turen att få köpa den av Lingon sen. Om du får tag på en så är de stora i storlek, så du vet. Så skönt att resa iväg nu i tråkvädret… jag är inte avis alls… ;o) Hoppas ni får det kanon Kram!

    Madde: haha… har jag skrivit den… snacka om dåligt minne… den måste jag ju leta upp nu bara för det för att se vad jag svamlade om där… :o) Det blir ju en hel del svammel. :o) Kram!

    Helen: inte ens om de är superkorta? Det ser ju fräschare ut tycker jag… Kram!

    SvaraRadera