söndag 13 november 2011

En slags lördagspromenad – i 13 bilder

Det är inget speciellt eller märkvärdigt, alls...  bara en geocachingutflykt a la mindre, i den egna staden. Genom centrums sydliga nejder. Och anledningen till att den droppar in här trots sin menlöshet är mest för att jag tycker att det har varit ganska lusigt med bilder här på sistone. Väldigt lusigt till och med... Och jag gillar mycket bilder. Nästan oavsett vad de föreställer... Så välkomna att haka på:


Egomadam var tvungen att inte bara spegla sig utan även att få det på bild.


Jag har kommit på att jag har någonslags märklig förkärlek till att ta bilder som jag mest bara tycker är fula. Jag har ingen aning om varför men ni ser ju själva.


Och så en frisyr att slå till på… eller inte… jag blev i alla fall påmind om att det är hög tid att jag klipper mig. Och färga bort den motorvägsbreda utväxten…  


… fast istället för att kliva in på salongen så blev det en mellanlandning i butiken som säljer nötter, galet många sorter och tyvärr inte alls lika billigt längre sedan de lyckades konkurrera ut den andra butiken som hade samma sortiment. Trist både utkonkurreringen och den massiva prishöjningen.


Söder i min obygd är en värld för sig. Mer utländsk än svensk på många sätt, det får nog bli en bättre dokumentation av de kvarteren en annan dag, när det inte står cachletande på schemat och när inte mörkret är precis i faggorna.


Dagens tredje cach funnen, vilket betydde lycklig make och kanske ännu lyckligare Freja hund som fick en paus i husses knä, något av det bästa hon vet. Och därifrån drog vi oss hemåt igen. Hittade en rolig loppisbutik med en hel hop av onödiga ting på vägen, dock stängd så det får återbesök dit en annan dag.


Helt galet vad det blir mörkt fort, här är klockan runt 16.30… så för att skingra tankarna från dessa deprimerande mitt-i-nattenvibbar så steppade vi inom videobutiken och spenderade slantar på lite film, ostbågar och godis.


Och så var det liksom med det. Fast! Det kan bli en ny cachtur i bilder här lite senare igen. För cachkamrat M från Stockholm kommer på visit i eftermiddag. Men det är då, nu ska jag, äntligen, ta tag i att svara på kommentarer här in da blogg… Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva & varandra. Kram!

2 kommentarer:

  1. Underbara människa du är van att läsa mellan raderna du - ja det är bara en söndag vilken som helst
    <3 <3 <3

    SvaraRadera
  2. Frösötös: ja kanske lite så… men nog ärligt mest för att jag vet hur det är, tycker själv det känns lite sådär småjobbigt idag och då kom jag att tänka på dig och var liksom bara tvungen att skriva det där till dig, för att jag tänker på dig och fattar… typ… svammel, svammel… Och en hel massa Kramar!

    SvaraRadera