Powered By Blogger

fredag 25 november 2011

Vad är det med katter och scarf scarf?

Mina katter gillar att ligga på saker. Framförallt sådant gjort av tyg. Men de har två klara favoriter, som de till och med slåss ganska rejält om att få fläka ut sig på. Och det är mina scarf scarf.
De har ett uppbåd av supermjuka filtar men så fort en av dessa sjalar åker fram i ljuset så är de där och roffar åt sig den. Jag vet att de söta fyrbentingarna som huserar hos Odd me har lite av samma fetisch, så jag kan inte låta bli att undra; vad är det med katter och scarf scarf? Och är det fler som noterat samma sak?


Ja det är på precis den intelligensnivån jag befinner mig idag… På menlösa funderarstadiet. Fri från magsjukejoxet men med en något mindre släng av förkylningshelvetet kvar som ockuperar skallen i ett mosigt tillstånd. Men samtidigt är jag rastlös och spånar nu som bäst på vad jag ska rikta den energin på… städning kanske, eller en långpromenad… Vi får väl se vad det blir… Hoppas ni får en riktigt bra dag därute. Take care, Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Äh dina katter har bara känsla för att man alltid förtjänar det bästa! ;)

    SvaraRadera
  2. Det är nog för att den är alldeles, alldeles underbar :) En långpromenad är ett bra sätt att rensa hjärna på om du orkar, men även en kortpromenad vädrar ut lite :) Sks jag göra om jag orkar kravla mig ur nattsärken. Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Min hund lägger sig också på Mollysar överalt där de är framme, men just Scarf Scarf tror jag inte han har kommit åt än. Bäst så altså så man inte skapar några dumma ovanor. Och krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  4. Helen: haha… så måste det vara, sådan matte sådana katter liksom… ;o) Kram!

    Odd me: underbar är ordet! Jag har fortfarande inte kommit ur mitt nattstass jag heller… :o) Men ska rycka upp mig nu. Det lutar åt lite städning och lite promenad här. Kram!

    Katinka: mina hundar gillar mest vinterjackorna, stora och bra att krafsa in sig i… men de får sällan chansen och inte katterna med scarf scarf heller, lite väl dyra och lite för älskade plagg för att agera sovplats åt djuren… :o) Kram!

    SvaraRadera