onsdag 9 november 2011

Om två kompletta kontraster av livet och mänskligheten

Jag sitter och tittar på Efterlyst på tv och blir gravt nerstämd, inte minst för en tjej som blev riktigt grovt misshandlad av sin expojkvän för två år sedan och lämnad att dö på en åker. Men hon blev hittad och överlevde mirakulöst nog. Men fortfarande kämpar hon för att komma tillbaka till livet. Två år senare. Det får mig att kanske mer än någonsin, ifrågasätta mänskligheten, bli förbannad, ledsen, rädd, uppgiven... allt i en enda mischmasch…

Sedan går jag in i mobilen och kollar lite bloggar… och hux flux återfår jag hopp, glädje och bevis på att motsatsen också finns. Inte minst på grund av Lingondarlingens inlägg om skogsmullarna Odd och Modde… och framförallt de helsjuka bilderna på dessa två smått obskyra varelser… ;o)
Ni hittar det om ni klickar HÄR. Och såklart var jag också tvungen till att bidra med några bilder på dessa två, eftersom jag ju råkar vara högst involverad...
Mordförsök kontra vänskap. Blodigt allvar vs fjantande tanter. Två kompletta kontraster av livet och mänskligheten. Var rädda om er själva & varandra! Kärlek!

5 kommentarer:

 1. Ni är så sköna :-) Var rädd om dig du med!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kan bara instämma med Tigern, ni är härliga!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ni är så j-la härliga! Och Mad Miss Mollys har Malmös, i mitt tycke, godaste latte! mmmm kan längt ihjäl mig :O)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Ja Emma har verkligen fått kämpa sig tillbaka efter att ha valt fel pojkvän. Hennes skador var helt ofattbara och att hon överlevde är ett mirakel.
  Livet är bra skört ibland.

  SvaraRadera