tisdag 8 november 2011

Nu får det vara stylat så här ett tag

Jag drog med min mamma på dagens gravpimpning. Lite eftersom jag hade köpt en lykta till hennes katt också, så vi började där, på djurkyrkogården. Där jag tog en hel del bilder som dock och tyvärr blev galet überkassa, som i både oskarpa och groteskt mörka. Men så här fick vi i alla fall till det hos Max katt:

Därefter traskade vi vidare till fadern, ett mindre promenadstråk därifrån. Och nu får det vara stylat så här till det våras, eller i alla fall ett tag, för jag kanske placerar dit en krans lite senare … Får se om och i så fall hur andan faller på… Och! Om inget stilmässigt förtappat syskon får för sig att planera dit något gigantiskt träd igen… :o). Ajax hund hakade på under den, första, färden.
Dock fick hon återvända hem till boningen igen när vi gick och fikade. Jag som inte gillar kakor speciellt mycket alls tryckte istället i mig gigantiska räkmackan:


Och sedan hände inte så mycket mer... och därav blev det ingenting mer som fastnade på bild. För den här gången... Eller är ni kanske urless på mina ganska tråkiga men ändå ständigt förekommande terrormanier i bildform? Ni får gärna hojta i så fall … :o) Ha en bra kväll. Var rädda om er därute. Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Fint det blev :) Ljung är så vackert! Kram

    SvaraRadera
  2. Det var en rejäl räkmacka; vad gott det såg ut.
    Vad hon ser bestämd ut när hon står sådär lilla Ajax hund. =)

    SvaraRadera