lördag 5 november 2011

Dagens – bekväma Mollysar på mulletur

Det blev en utflykt som hette duga idag. Nästan tre timmar på tur som startade med bussåkande och sedan innefattade såväl stylistande och skogsmullerier som cachande, strandpromenadsknallande och en hel del bildknäppande. Bilder som jag kommer att lägga ut en del av här under kvällen.
Men eftersom det från detta nu och fram till dit kommer diskning, tvätt och matlagning emellan så lägger jag enbart in bevis på min dagens stass så länge:
 
En kombo som åkte på av bekvämhetsskäl snarare än på skönhetspremisser. Men jag gick faktiskt med jackan sådär uppknäppt hela tiden för jag var, trots att det står november i almanackan, klart överklädd, som i för många lager på kroppen. Fast hellre det än tvärtom så jag klagar inte ett skit. Riktigt najs väder var det och en riktigt schysst utflykt…
Dags att göra nytta... så tack och hej för nu. Önskar er en kanonbra kväll. Kram!

3 kommentarer:

 1. Härligt att komma ut från stan för både er och vovvar!
  ha en skön Alla helgons dags kväll (kan man säga så tro?)
  Och snygg gås du ;)

  SvaraRadera
 2. Kul och ovant att se dig mitt i naturen!
  Snygg outfit, och visst är det skönt med "värmen"...
  Ha en härlig kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Helen: man kan säga vad man vill tycker jag :o) Och visst är gåsen snygg… jag har en fin vän som har den i den här färgen och det var hon som fick mig att börja sukta efter den och sedan shoppa den… bara för att hon är så jäkla snygg i sin.. ;o) Kram!

  Helena: haha… ja jag är upp asfalt av stora mått eftersom jag bor mitt i en stad men det kanske blir mer natur vad det lider. Gillade verkligen det igår. Och vädret, lovely! Kram!

  SvaraRadera