Powered By Blogger

torsdag 3 november 2011

Vad gör gnällspikarna själva?

Det är så jäkla typiskt! Att om man gör något för någon så ska man få spydiga tyckare på halsen som ifrågasätter varför man inte gör något för någon annan istället… Jag pratar om de tre mailen jag har fått, det senaste nu i natt och som jag citerar lite från här:

”Jag kan inte förstå hur du kan välja katter framför barn som svälter i världen. Hade det inte varit bättre att samla in pengar till dom?”


För det första: vem fan har med att göra vad jag väljer att lägga min energi, tid och mitt engagemang  på?... Demokrati hallå…
För det andra: vad är det som säger att det ena utesluter det andra… Jag kanske har ett fadderbarn som jag bidrar med pengar till varje månad… och har gjort så i flera år… Kanske…
För det tredje: vad gör gnällspikarna själva? Min erfarenhet är att snackar mest, gör minst, jag kan absolut ha fel i det här fallet... men istället för att lägga kraft på att hacka på andra så hade det kanske varit bättre och absolut lite vettigare att spendera sin tid på att göra något för någon, vem det nu än må vara som man brinner för att göra något för…

Frågor på det? Annars drar jag mig bort från datorn för att istället börja fixa mig lite i ordning för mitt viktiga, och därför supernervösa, möte idag.
See you senare om ni har tid och lust. Var rädda om er därute. Kram för nu!

15 kommentarer:

  1. Madre mio!! Personen ifråga kan väl starta en sådan insamling då!! Herregud!! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Word! säger jag.
    Och undrar samtidigt om den anonyme människovännen bjuder hem någon utvecklingsstörd då och då?
    För det är också ett område där man kan göra nytta; att låta alla vara med och vara delaktiga.
    Fast det är klart; det kan man inte köpa sig fri från med en inbetalning...

    SvaraRadera
  3. Men hallå! Vad har du för knäppa stalkers egentligen. Det är väl helt underbart att alla lägger energi på olika saker. All välgörenhet är väl bra välgörenhet...
    Heja dig och stor tistel idag till alla dumhuvuden som tror de är så duktiga själva...

    Kramar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Som jag nog har skrivit tidigare så finns det ingenting som är så trist som de kritiskgranskande persononlighetstyperna, ack så enkelt att kritisera andra människor.
    Du får väl citera Jesus när han säger till de som vill få honom på fall, "varför ser ni på mig med onda ögon när jag gör gott" Inte dumt alls, inte dumt alls.
    Jag tycker att du är hedervärd som gör detta för katternas skull vilket ju faktiskt inte utesluter att man gör andra saker också, men man måste ju liksom inte basunera ut allt.

    Kramar från Eva och allt lycka till idag

    SvaraRadera
  5. Hur man än vänder sig har man arslet bakom.....
    Vad jag vill säga är att vad du än har hittat på att ge pengarna till sitter det nåt ljushuvud och tycker annorlunda. Då kan väl vederbörande dra igång nåt själv? Du har gjort ett hästjobb med detta och ska ha all cred.......
    Hoppas att ditt möte innebär det jag tror och håller timmar och tår:) kram

    SvaraRadera
  6. Ah, det är alltid dom svagaste människorna som bara "måste" opponera sej, såklar anonymt... Jisses vad tragiskt. Tänk... detta är ju enda gången i deras liv, som andra människor uppmärksammar dom....
    Tycker att du gör ett superjobb ! Å såklart stödjer man precis vem, eller vad man vill :-D

    SvaraRadera
  7. You are 100% correct. We all have different passions where we direct out energy. None should judge the other.
    Best of luck with today's meeting!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  8. Det blir så klart och tydligt att jag inte ska ha någon blogg. För jag kan verkligen reta upp människor. Faktiskt med min blotta INFANTILA uppenbarelse. Och jag hade ägnat hela min tid till att svara/reagera/ inte reagera på sådana urdumma kommentarer du får emellanåt. De hade garanterat kommit till mig också och det räcker väl att jag blir upprörd å dina vägnar s a s.
    Dumma anonyma: Sköt ni ert, så sköter vi vårt, ok?

    SvaraRadera
  9. Men grr..

    Hoppas ditt spännande möte gått toppen!
    *KRAMAR*

    SvaraRadera
  10. Tänk att människor är så olyckliga och fyllda med dåligt samvete att dom bara måste spy ut det mot sina medmänniskor. Så mycket ilska kan inte bottna sig i något annat än sorg. Om dom människorna istället vände blicken inåt och frågade sig vem dom är och hur dom vill bete sig mot sina medmänniskor skulle världen va en bättre plats. Gör mot andra så som du vill att dom ska göra mot dig.

    Kramar fina du och ta nu för allt i världen inte åt dig av den här idiotin!

    SvaraRadera
  11. Så förbaskat tråkigt läsa om dessa människor..har dom verkligen inget annat för sig!? De måste må väldigt väldigt dåligt själva.. Jag skäms över medmänniskors beteenden.
    Håller tummarna, vad du nu gör lyckas!!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  12. Alla måste vi dra vårt strå till stacken....alla kan inte bry sig om samma saker. Då kommer vi ingenvart i världen. Undrar om de själv gör något ellergnäller de bara =(

    Hoppas mötet gick bra! Kram!

    SvaraRadera
  13. Gnäll, gnäll, gnäll - du borde hellre få en massa uppskattning för det du gör och ditt engagemang! Det ska du få nu - tycker det är otroligt storsint och fint av dig att dra igång katthemsauktionen!

    Kram

    SvaraRadera
  14. Jag kan bara hålla med alla ovan. Att de bara orkar.. Hoppas allt har gått bra i dag.
    Kram

    SvaraRadera
  15. !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hade du valt att samla in pengar till svältande barn i världen hade väl det antagligen också varit fel....mår man dåligt själv kan man nog hitta fel och reta sig på det mesta!!!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera