Powered By Blogger

torsdag 24 november 2011

Är jag köptrött eller har jag istället blivit vuxen?

Jag litar inte riktigt på mig själv att jag verkligen är dundertrött på shopping. Och framförallt inte när det kommer till Mollysar. För hallå liksom, det har ju varit min största hobby de senaste åren… ;o)
Så jag bestämde mig för att testa mig själv för att se om det egentligen inte bara är en liten tillfällig nyck jag lagt mig till med av någon odefinierbar anledning... Testa som i att noga och i detalj sniffa på produktbilderna för Pre-spring 2012.


Absolut att det finns många superfina bomullstunikor som ligger och trängs där. Men! Vad har hänt med alla de bomullstunikor jag har köpt från tidigare kollektioner? Jo de har jag sålt, eftersom jag inte riktigt lyckades trivas i en enda av dem.
Så de går därför bort från någonslags vill-ha-lista på grund av det. En del annat som för ett år sedan troligen hade landat som grava köpbegär i skallen gör det inte nu eftersom de på ett eller annat sätt inte är jag. Konstateranden som födde en fråga. För är jag egentligen köptrött eller har jag istället blivit vuxen?... 

Jag låter den stå obesvarad för nu eftersom den är en sprillans ny insikt… Men! Köptrött eller ej, vuxen eller inte, så ser jag trots allt fram emot att få se, klämma på och prova plaggen när de dimper ner i verkligheten. Och de fyra som jag listade som nyfiken-på, ni hittar dem HÄR har fortfarande en chans att få flytta in i min Mollyrob, i alla fall någon av dem…

Dags att sluta svamla här och göra lite nytta irl istället. Men vi ses igen lite senare under dagen om ni känner för det. Ha det bra därute och Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Kanske kombination av båda?
    I sin tur kombination med att pengarna gör bättre nytta på Kap Verde?

    Här har vi fått en så rolig förfrågan som vi tackat ja till men som jag inte kan berätta förrän efter den 30/11. Snällt skrivet va? ;)

    SvaraRadera
  2. Helen: ja det har du rätt i, fast så långt som till Kap Verde har jag inte riktigt tänkt. Försöker undvika att tänka på ”vår lilla ö” för det är en smula knäckande att vi inte bor där just nu, utan i svinruggiga skithålan… ;o) Och INTE snällt alls, för satan vad jag är nyfiken nu!!!... Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag tror på en kombination då jag lider av samma åkomma:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är bara att ringa så får du veta ;)

    SvaraRadera
  5. För mig går köplusten i vågor och tur är väl det :) Det är aldrig fel att ha lite insikt om vad man håller på med för att inte bli helt fartblind! Hoppas du mår bättre idag! Kram

    SvaraRadera
  6. Hilde: kan vara så men visst är det trots allt en ganska bra åkomma… :o) Kram!

    Helen: jag kanske gör det idag… ;o) Kram!

    Odd me: ja fartblind har man ju varit i överflöd så det här tänket och kännandet är absolut välbehövligt, innan nästa fartblingruch sätter in… :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Man kanske skulle läsa igenom vad man skriver innan man kastar ut det… fartblingruch haha… ska såklart vara fartblindruch…

    SvaraRadera