Powered By Blogger

måndag 21 november 2011

Dagens – som är låg och döljer onyttigheter

Jag känner mig fortfarande lite låg på bloggfronten. Jag är ganska sänkt och hängig överhuvudtaget faktiskt… vilket jag av erfarenhet vet härstammar från att jag inte riktigt fixar att leva i ett konstant jäkla grådis, följt av på tok för tidigt mörker… Är det fler som känner igen sig eller är det bara jag som blir tant Depp i detta väder?...
Men eftersom mr Make knäppte av en bild på mig och därmed också min stass of today under vår största, som i mest krävande, aktivitet denna dag, storshopping av mat på Ica, så kändes det ju lite oförskämt att inte använda den bilden. Som är:



Och för att inte avslöja alla onyttigheterna som åkte ner i korgen så har jag kamouflerat dem med en stor hoprullad sak i papper som jag tiggde till mig på vägen till affären, en present till lilla Myra, Helens dotter. Men om ni grubblar över vad som nu bor i mitt kylskåp så får ni fråga… ;o) Take care & Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Nej det är inte bara du - jag känner mig som en grå klump och vill bara sova!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. NÄää, jag med. I morse kände jag mig helt slut, ville bara dra täcket över huvudet och strunta att gå till jobbet. Skita i allt!

    Är så sjukt trött. Och det här äckliga gråa mörka gör inte saken bättre...

    Kram i grådiset.

    SvaraRadera
  3. Samma här! Känner mig som om jag knappt vet om jag sover eller är vaken och blandar ihop dag och natt. Usch vad jobbigt! Kram

    SvaraRadera
  4. Här har du en till! Det går på ren vilja just nu....Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack vad snällt! Lilla Myran blir alldeles säkert jätteglad.
    November är en slitsam månad tycker jag och alla är trötta. T o m lilla nämnda myra var sänkt igår.

    SvaraRadera
  6. Jag känner också av höstdeppen.. Brukar gilla hösten men nu har all energi runnit ur mig på något sätt..Idag ska jag till gymet för första gången. Får se om det piggar upp, har egentligen lust att ställa in men det ska jag inte göra den här gången! Ibland kan något nytt ge energi! Hoppas du mår bättre idag! Kramar!

    SvaraRadera
  7. Det verkar som att det är ett allmänt spritt problem… :o( Vi får hoppas på en decemberkick istället kanske… Kram på er!

    SvaraRadera