Powered By Blogger

onsdag 2 november 2011

Tips på ny bloggapp sökes & galet tidigt

Nu har det inte funkat på en vecka, att publicera inlägg från BlogPress-appen i min Iphone. Det enda som händer är att denna text: ”Failed – seems yor network is not ready for posting” dyker upp i en ruta. Eftersom det absolut är mitt I-landsproblem of today så undrar jag nu, lite lagom smådesperat, om någon har tips på en app som funkar? Krav att det måste vara enkelt, för annars får denna otåliga tant spel av stora mått… Tacksam för all hjälp i frågan!

Nu var det ju då kanske inte ett livsviktigt inlägg som jag försökte pracka på er i morse, bara en liten hälsning när jag stod utanför Arbetsförmedlingen och väntade på att bli insläppt. Och precis hade tagit den här glimt-av-dagensbilden:


Galet tidigt var det! 8.20 för att ange det exakta klockslaget. Jag är liksom inte riktigt van vid att befinna mig på benen så tidigt. Längre. Men det gick, och hjärnan hakade faktiskt också på, så informationen gick in. Inte illa… Nu vankas det frukost här så hej och Kram för den här gången. Var rädda om er därute!

6 kommentarer:

  1. VARNING! Jag vill uppmana alla som har köpt OM-kläder från USA och/eller England att kolla sina kontoutdrag. Mitt kontokort har blivit kapat och någon har den senaste veckan gjort flera köp på sammanlagt nästan 20 000 kr. Kortet är endast använt för OM-köp på nätet. troligtvis har någon butik fått samtliga kunduppgifter + kontokortsuppgifter kapade.

    SvaraRadera
  2. Anna: men shit vad skitjobbigt! Jag kan göra ett inlägg och varna! Vill du säga mer exakt var du handlat? Annars skriver jag bara som du gjort här. Hoppas verkligen att det löser sig för dig!Kram!

    SvaraRadera
  3. Skriv gärna ett inlägg om det här! Jag har handlat från många utländska OM-butiker, främst dessa:
    deepfling.com
    bohemiadesign.co.uk
    huset-shop.com/
    www.fifiwilson.com/
    shopatnola.co.uk/

    Det är för jävligt att det är så osäkert att använda sitt kort på nätet. Jag är skitförbannad!

    SvaraRadera
  4. Jag fick samma information från Anna. Borde inte butiken som det gäller gå ut med information till sina kunder?!?

    Jag har faktiskt precis samma problem som du, Bloggpress funkar inte!! Och vi har väl dessutom betalt för appen!! 22 kr eller nåt sånt dyrt ;-) Jag har faktiskt skrivit till deras support men inte fått något svar, de har nog STORA problem just nu... Tips mottages tacksamt.

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Linaplina: Butiken som har fått sina kunduppgifter kapade kanske inte ens vet om det.

    SvaraRadera
  6. Problem här med - mina inlägg syns inte! Har som Linaplina kontaktat supporten men inte fått nåt svar än... Så nu gäller fullblogg från PC istället igen. Irriterande.

    I förhållande till kapade kreditkort - det vi bör göra är att kräva bättre betalningssäkerhet hos våra nätbutiker! Det är enda sättet att skydda sig. Kodbricka eller lösenord.

    Kram kram

    SvaraRadera