måndag 14 november 2011

Dagens – som kollar, vägrar & planerar om

Jag kunde inte låta bli när Hornsgatans Ros kastade ut en temperaturstatus för Palma, Mallorca på sin blogg igår… att genast kolla läget på samma front för Kap Verde… Och då fick upp det ”hånfulla”: 26 grader, moln men mest sol.

Mitt absoluta favoritväder… Vilket även gäller idag. För ja, jag var faktiskt tvungen att martyrkolla idag också… Tanken var ju att vi,som i jag, mr Make och djuren, skulle ha emigrerat och varit nybosatta där just nu. På den lilla ön Sal, som befinner sig utkastad i Atlanten. Men livet ville annorlunda, det har ju en tendens att hänsynslöst vilja det.... :o) Så det som i våras hette ”aldrig mer en vinter i fucking fryslandia igen” kommer att bli en till. Men! Bara en!!!

För jag vägrar att se vår icke-flytt denna höst som ett misslyckande och därmed lägga ner! Jag ser det istället som att vår efterlängtade flytt bara har blivit uppskjuten ett år. Av ett par anledningar som vi, i alla fall till stor del, inte har kunnat rå på… För det är exakt det som är vår nya avsikt… att ni nästa senhöst ska få skåda mina dagensbilder från en breddgrad sååå mycket närmre ekvatorn än den jag befinner mig på just nu.

Men till dess kommer det att bli en hel massa fler av de redan väl beprövade tråkbilderna av mig och mina dagsaktuella stassar, genom den überfula köksskåpsspegeln i staden som Gud glömde… Sådana som dessa från idag:
 

6 kommentarer:

 1. Ni kommer att flytta...ge inte upp vännen!
  Jag kollade också temperaturer utomlands idag...

  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 2. Å jag har kollat Mallis i dag igen - törstar som en galning efter sol och värme! Jag vill åka nuuuu ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. 26 grader är inte fy skam. Lev på drömmen ett tag till och vips så blir den nog verklig ska du se.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt egoistiskt tycker jag det är gott att ha dig på närmare håll ett år till(-; KRAM

  SvaraRadera
 5. Håller med Dr Molly;) Och mitt favvo-ställe Rhodos är ingen höjdare på vintern så jag behöver inte sukta:) Kram!

  SvaraRadera
 6. Och jag är lika ego som doktorn ;)
  Skämt åsido så brukar det vara nån mening med allt. Det visar sig varför ni skulle vara kvar ett tag till.
  Här kom det trista nyheter idag och nu måste det fattas beslut, skaffas information och besökas skolor. Inte det vi önskade precis men det kanske också blir till det bästa.

  SvaraRadera