Powered By Blogger

tisdag 24 maj 2011

12 minuter – 12 bilder, under vovvenad

Just nu har jag ganska svårt att låta bli att klicka. Inte på Mollysar, för på den fronten är det hyfsat lugnt för tillfället, utan på kameraknappen på mobilen. Vilket resulterar i en salig röra av tråk och ännu tråkigare bilder. Som ni ibland blir terroriserade med här. Som nu, när jag tänker kasta in ett gäng ytterst oviktiga knäpp från gårdagskvällens vovvenad i parken precis utanför vårt hus:








































































































Jag kanske kan skylla på åldern, att jag med ett nyförvärvat år till innan för västen har blivit fett gaggig och därför roar mig med att fylla min blogg med sådan här skit... ;o) Hoppas ni får en bra dag! Take care och en stor Kram!

5 kommentarer:

  1. Nöjd hund i gräset; härligt!

    SvaraRadera
  2. PS Älskar dina bilder!

    SvaraRadera
  3. Hmm försvann min tigare kommentar..virrpanna o demens varning här också kan jag tala om, haha..
    Som sagt, tycker det är roligt med dina olika bilder!! Är det blommor på gatstenen, mönstret där?? Har aldrig sett något sådant i betong..eller är jag fullkomligt helknäpp nu..
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Helen: ja och ännu nöjdare hund är det när det ligger en massa äckel i gräset som hon kan rulla sig i. Tack för telefonbabbel. Ska bli skitkul att ses snart igen. Kram!

    L8: thank you darling! Du är snäll = jag blir glad... :o) Kram!

    Annelie: haha... nä du är INTE helknäpp, för det är blommor, men på ett stort brunnslock, vilket inte framgår så tydligt på bilden. Jag blev också förvånad, har aldrig sett det förr jag heller. Kram!

    Josanne som inte kan kommentera med Google-konto i sin egen blogg, fast nu i alla fall som anonym...

    SvaraRadera