Powered By Blogger

fredag 27 maj 2011

Dagens nyklottrade tanter – men här i kläder

Nyss hemkommen efter en supernajsig dag med fina vännen Helen. Soligt sällskap i ett psyksjukt väder som har kastat sig ohämmat mellan ösregn, blåst och små stänk av solglimtar hela dagen. Fast vi har tack och lov mest befunnit oss inomhus. Inte i en endaste liten klädbutik men däremot i tatueringsstudio. Bland annat. Och ut därifrån kom vi med nytt klotter på kroppen båda två. Visar lite senare, för just nu blir det bara en påklädd, regndränkt dagensbild istället.


Och så ska ni ju för tusan få fotoutmaningen för söndag också... Attans, det höll jag faktiskt nästan på att glömma... Men först måste jag plocka ut vovvar för rastning och sedan kila iväg till matbutiken för lite ätbar shopping. Men vi ses alltså lite senare igen. Om ni vill. Ha en superfin fredagkväll och Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Mikket brå me klåtter jao ;-)

    SvaraRadera
  2. Mr Make: eller ska jag kalla dig psykodåre... för fan laga mat istället för att sitta här klåfingra på datorn jao ;o)

    SvaraRadera
  3. Visa klottret för i helskotta i stället för att sitta och prata med varandra i kommantators-fältet;) Kram!

    SvaraRadera
  4. Klottret är mycket tjusigt jao =)

    Tack för idag båda två! Det är ju en himla tur att vi har andra gemensamma intresen än konsumtion och kläder. ;)
    Vi får göra om och göra nytt snart.

    SvaraRadera
  5. Såg dig på stan idag. Jag va på shopping med dottern i Hbg. Hoppas på en helsingborgsträff snart.
    Ha en skön helg!
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  6. Linda: haha... sorry men vi, och då framförallt jag som är så förbannat kändiskåt, är lite uppstajsade av att Mr Gurka i egen hög person satt på baren dit vi steppade in tidigare ikväll... Sant jag lovar... ;o) Ser fram emot ditt pling i helgen. Kram!

    Helen: haha... ja eller hur... ;o) Hörs snart igen. Tack som fan för idag. Kram!

    Ann-Sofie: men varför hojtade du inte? Jag lovar att jag hade blivit skitglad om du hade gjort det!!! Men vi tar en byhåleträff snart... mailar i helgen. Kram!

    SvaraRadera