Powered By Blogger

söndag 29 maj 2011

Hjälp önskas innan skylten måste sättas upp

Jag har haft min blogg i snart 1,5 år. Och nästan hela tiden har jag, både hos mig själv och hos andra, småstört mig på den där ordkontrollen, eller vad den kallas, bokstäverna som dyker upp och som man måste skriva av innan ens kommentar blir publicerad. Fattar ni vad jag menar? Och vet ni i så fall hur man får bort den funktionen i sin blogg? Please please, hilfe hilfe i så fall!!! För annars är risken rejält överhängande att jag tvingas sätta upp den här skylten:


Jag har nämligen suttit här som ett frustrerat fån ett bra himla långt tag nu, utan att ens ha lyckats lokalisera var i kulisserna den där jävla bokstavsskiten gömmer sig... :o( Så alla hjälp emottages med allra största tacksamhet! Kram!

3 kommentarer:

  1. Gå in på: Inställningar: Underflik:kommentarer och där ska det finnas: Vill du visa ordkontroll? Ja, Nej. Scrolla ned en bit! Finns där iaf på min blogg när jag går in där....

    Lycka til!

    SvaraRadera
  2. Forbid Me Not: haha... där har jag varit inne men helt missat, snacka om att vara ett jäkla blindstyre... ;o) Tusen tusen tack för hjälpen!!! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag tog åxå bort min ordkontroll för några månader sedan... men NU vips... kastas det in spam som kommentarer
    ( flera stycken varje dag alltså).... så jag har aktiverat kontrollen igen. Så så länge det går att slippa detta spamskit är det ju bra, men det är INTE roligt när det väl börjar.

    SvaraRadera