Powered By Blogger

torsdag 26 maj 2011

Dagens – när en snobb besöker lågpriskedja

Det är bara att erkänna; jag är en fisförnäm snobb med ytterst kapitalistiska vanor när det kommer till kläder i allmänhet och skor i synnerhet. Nämn lågpriskedja och jag snörper ihop munnen och fnyser som om jag vore en überöverklassig Östermalmstant som nyss trampat i hundbajs...
Inte min grej alltså. Alls. Ändå var det exakt till en skolågprisbutik som mina utflyktssteg styrde idag. Jag bestämde mig nämligen för att vara snälla dottern och följa med min mamma och shoppa skor som hon ville ha och hade sett i en annons. Och det stannade inte där för jag till och med provade två par som jag fann ganska slurpiga. Beviset, lite annat tjafs i skoväg och dagens har ni här:






































































Jag blev en smula kär i båda paren faktiskt. Så där fick jag och min löjliga stroppighet oss en välbehövlig käftsmäll... :o) Dock fick inga skor följa med hem. Det eftersom jag lyckades ta mig i kragen och bete mig väldans vuxet. För jag bestämde mig för att först gå igenom mitt befintliga skobestånd här hemma innan jag börjar fylla på med fler par.
Om ni tycker att jag ser vrålsur, asförbannad och fett irriterad ut på dagensbilden så har ni helt rätt. Fast det har dock inget med lågpriskedjan att göra utan ett brev jag norpade ur brevlådan innan jag for hemifrån. Det är så jävla typiskt att saker alltid ska strula som fan för mig. Och brevet innebar ännu ett sådant stenhårt knytnävsslag mitt i maggropen. Ingenting jag vill eller kan avslöja just nu tyvärr men det är något som jag måste ta tag i på stört och därför säger jag tack och hej för nu.
Men vi lär troligast ses lite senare igen, om ni känner för det vill säga. Kärlek!

6 kommentarer:

  1. Haha som jag skrattar åt det du skriver!
    Jag är precis likadan men jag håller med dig om att de två du provade var riktigt snygga! Så pass att jag vill testa dem själv.
    Vad var det för lågpriskedja du var på?
    Ha det så bra! Kramar Lia!

    SvaraRadera
  2. USCH DÅ! lÄT INGET VIDARE.....

    Ibland kan man allt hitta en och annan godbit hos denne lågpriskedja....:)

    Kram

    SvaraRadera
  3. hehe, innan jag han scrolla ner, trodde jag att det var dom vita ROSskorna som du köpt hahaha.
    Tänkte att NU... NU har det slatt runt riktigt ;-)
    Hoppas att detdärade trista blir bättre när du fått ta tag i det :-)

    SvaraRadera
  4. KRAM!
    Too di Loo...

    SvaraRadera
  5. Har faktiskt handlat där ett flertal gånger!!!
    Gillar deras ballerinaskor som finns i många färger o har ett bra pris.
    Köpte ett par dyra på annan butik....de står oanvända!?
    Kram till dig från Titti

    SvaraRadera
  6. Lia: jag var på Skopunkten. :o) Såg att skorna jag provade finns på deras hemsida också. Skulle du inte hitta rätt så hojta så plitar jag ner länkarna till de två paren som jag provade. Kram!

    Mia: ja jag har aldrig ens tittat efter vad de har eftersom jag puckat nog räknade med att det bara var skit... tji fick jag. Är sugen på att åka tillbaka någon dag och köpa ett av paren jag provade, ska bara bestämma mig för vilka. Kram!

    Johanssonskan: haha... hade det varit de så hade du fått slå på mig. Hårt. Tills det blödde. För de plåtade jag faktiskt bara eftersom jag tyckte att de var så groteskt fula... sorry till alla som har köpt dem... ;o) Kram!

    Too di Loo: kram tillbaka till dig vackra! Har sett ditt mail, problem med att svara på mail... som om det inte skulle räcka med Bloggerstrul liksom... :o( Men svaret är supergärna på ditt mail! Kram!

    Titti: ja jag fick ju som sagt mig en näsbränna, välbehövlig sådan för det fanns mycket fint. Och jag är helt övertygad om att jag kommer att shoppa där inom det snarare. Ballerinaskor är inte fina på mig men det fans väldans många riktigt schyssta sådana också. Kram!

    SvaraRadera