Powered By Blogger

tisdag 3 maj 2011

Sticker ut hakan och säger: tråkiga och fula

Det finns en stor risk att jag kommer att bli fett tjärad och fjädrad och sedan runtsläpad på alla fyra och hånad i hela Mollylandia. Men jag kan ändå inte låta bli att ta den risken för jag känner att jag bara måste sticka ut hakan och säga vad jag tycker. För det känns som att det finns en sak som jag är relativt ensam om här i vårt lilla hörn av cyberspace.

Och det om Odd Molly prefall 2011. Grundat på (bland annat) de plagg jag har sett hos Mads & Mille. Förutom en ”eventuellt kanske lite nyfiken på”, den här...

Haystack tunic, white

... så tycker jag att kläderna är stentråkiga och fula! Och jag håller absolut med Hoffsan som skrev tidigare idag att hon tycker att det bara är ”kaka på kaka med återkommande plagg som bara ändrats pyttelite eller nästintill inget alls”.

Är vi de enda som inte får några känningar i vill-ha-nerverna av prefall???
Shit shit, nu ser jag hur fjädersäcken närmar sig, så jag drar för att försöka komma undan, i alla fall för nu eftersom jag inte riktigt hinner. Spanar ju Big Brother och lagar mat... Så over and out, Tack för idag, Kärlek & Respekt!

17 kommentarer:

  1. Håller med, Pree-fall är inte mycket att hänga i julgranen. Men Fall däremot, yummie! Hösten blir dyr.....Ha det bra gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Nädå du kan tjäras ihop med mig för jag tyckte inte heller att det var några speciellt nya grepp.
    Fall har jag inte sett något av.

    Funkar fredag för dig så gör jag en utflykt utanför stadsgränsen. Dessvärre för kallt för flip-flopkurs tror jag dock... ;)

    SvaraRadera
  3. Nope, inget att sukta efter där direkt. Men jag brukar inte lockas av pre-kollektionerna. De saknar oftast de riktiga godbitarna tycker jag.

    Tänk vad mycket annat roligt vi kan göra för våra spara slantar.

    Kram.

    SvaraRadera
  4. Jag lookade precis in på sidan & jag håller med dej fullständigt ! Det enda som ska shoppas är armvärmarna... fast dom går väl inte i produktion av nån anledning ;-)

    SvaraRadera
  5. Haha.. nejdå! Men det kommer ju så mycket mer och fint med! Canna Cardigan älskar jag och jag tror den kommer i Powder också så en sådan ska jag ha, men inget annat direkt därifrån... Kram

    SvaraRadera
  6. Hahahaha jag gör en stor :-D
    kram

    SvaraRadera
  7. Nej men jag faller sällan för vare sig pre-fall eller pre-spring faktiskt. Brukar ju vara mycket blusar och jag är ingen blusmänniska faktiskt. Sen har jag lite svårt för ulltröjor så därför köper jag mer tröjor på vår än höst/vinter. Det enda jag fallit för hittills är velouren, där jag ser en del jag nog måste ha -tyvärr, eftersom jag har velour så det räcker egentligen!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ingen tjära så långt ögat når :)Jag behöver inget alls tror jag......
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jag som verkligen gillar både pre-fall och fall tror jag faller mer för det lite enkla och tråkiga. Jag gillar dova färger, spännande snitt och användbara lite praktiskta plagg. Det ska va udda men ändå klassiskt! Håller med att där inte finns några fina klänningar men dom kommer i fall!!! KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Tycker den här diskussionen om kommande kollektioner låter välbekant, har bestämt hört den förrut!! Ni brukar vara ett gäng som dissar o ett gäng som hissar..!! Eller.. Å precis som vanligt har jag inte varit inne o tittat för jag vill inte se än helt enkelt. Att en o annan visar någon bild här o där kan vara kul men studerar absolut inte något så långt innan.
    Kram kram

    SvaraRadera
  11. Hihi.. ner i tunnan med dig ;)

    Nädå... där är väl nåt plagg som jag kan tänka mig där men det smäller högre längre fram på säsongen.

    Ha en härlig dag snygging!
    KRAM

    SvaraRadera
  12. Så tråkig är alltså jag, haha!! Dessutom har ju många av oss en tendens att ändra åsikt vart efter tiden går..
    Att du inte skulle hitta något överhuvudtaget har jag svårt att tro, fniss.
    Ha en bra dag hjärtat!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Jag har inte hunnit se så mycket än men jag brkar aldrig få de där favvosarna direkt utan tycker alltid kollektionerna ser trista ut från början. Sen växer det liksom fram favoriter och nya kärlekar eftersom :-)

    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  14. Hej Josanne!

    Du är nog en snygging i fjädrar och tjära också!
    Allt klär ju en skönhet.
    Men jag hittade allt ett och annat som jag gärna skulle ha i garderoben, som en klänning, en kofta, snyggjackan som Dr. Molly visade igår och tunikan du har med här ovan. Men det handlar ju även om att vi klär i lite olika plagg, vad som funkar helt enkelt.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  15. Att vi tycker olika är det som är charmen tycker jag, hur stentrist hade det inte varit om alla haft exakt samma plagg jämt... Jag får väl se om hösten växer, för helt ärligt har jag knappt hittat något alls i vare sig höst- och vinterkollektionen heller som det är nu... men den tiden den sorgen... bla, bla... KRAMAR!

    SvaraRadera
  16. Är samtliga av de plagg Mads&Mille lagt ut från Prefall? Jag trodde att vissa var från höstens kollektion också med tanke på jackan till exempel. I vilket fall tycker jag att det finns några riktiga gobitar bland dessa bilder och dessutom har jag fattat det som att Prefall även innehåller andra plagg än de som finns på dreas hemsida...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  17. Har inte sett något än som jag fått något habegär efter förutom den lila silkesunderkjolen och den SKA jag ha. Velouren är fin men jag kan snart dränka mig i velour. Sedan är ju jag en koftoholic. Än så länge har jag inte sett någon som jag vill ha som tur är :) Kram

    SvaraRadera