Powered By Blogger

fredag 6 maj 2011

De anonymas lekstuga har stängt!

När jag steppade in här i morse så hittade jag ännu en riktigt helpuckad anonym kommentar. Den var placerad i ett gammalt inlägg, så jag var tvungen att moderera den. Har ställt in så att jag måste göra det om det dyker upp kommentarer ett dygn eller mer efter att ett inlägg är utkastat här. Jag publicerade först den anonyma kommentaren men sedan kände jag bara hur jävla mycket jag har fått nog av dessa illvilliga och rent sjuka påhopp.

Så jag har inte alls känt för att blogga idag. Tänkte först ta en längre paus men så kom jag på att vi ju har Fotoutmaningen och den vill jag inte svika er med. Så den kommer lite senare i kväll. När det kommer till dagens anonyma kommentar så hamnade den där den hör hemma, i papperskorgen. Och samma öde kommer att möta eventuella efterföljare. Så de anonymas lekstuga har stängt! Ni får hitta någon annanstans att sprida ert skit, era fega jävlar!


Till er andra; var rädda om er själva och varandra! Kram, Kärlek & Respekt!

14 kommentarer:

  1. Hej Josanne
    Sender dig lige en hilsen for at fortælle, at jeg hygger mig meget med at følge med i din blog.
    Jeg synes det er fedt, at du har så meget tøj fra OM, så lad ikke misundelige mennesker ødelægge dit humør.
    Mange venlige hilsner
    Dorte

    SvaraRadera
  2. :( det är otroligt - att folk (FÄ) orkar hålla på med skit?!!

    *Noooh - nono - INGA PAUSER! Kramar*

    SvaraRadera
  3. Bra att du slänger ut dom! Helt sjukt beteende att hålla på och sänka någon anonymt! Och fegt!! Hoppas du orkar fortsätta med bloggen. Tycker att vara här så mycket :) Dina vovvenader, bilder, tankar och idér..Bara en sån sak som fotoutmaningen! Jättekul! Massa Kramar

    SvaraRadera
  4. Tycker om att var här skulle det vara :) Kram

    SvaraRadera
  5. Förbaskade idioter..bort med dom!!! Visserligen är vi ju smågalna på vårat sätt men vi står ju för det vi gör iallafall!
    Började bli orolig för dig..
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Bra! Bort med dem bara! De ska inte ha någon uppmärksamhet alls. Sluta inte med din blogg snälla, jag är inte så bra på att kommentera särskilt ofta men jag är ofta här inne och läser. Älskar din härliga stil, dina bilder, det du skriver, att du är rättfram, ja allt! och du verkar vara en så härlig person, tuff och ödmjuk på samma gång :) Så bara väck med de illasinnade anonyma och låt dem inte påverka dig.
    kram

    SvaraRadera
  7. Det är fascinerande hur lite eget liv folk verkar ha. Är det inte kommentarer i bloggar så är det anomyma sms (Polisen har såklart lagt ner utredningen i brist på bevis)

    Nu får du ju en naturlig paus i Aten där du faktiskt bara ska ha det gott, äta stuffade tomater och Tzatziki (och ja sambon lovar lära ut detta vid tillfälle)sola näsan och strunta i alla nötter och möjligen får du längta lite efter oss ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Usch för dessa tråkmånsar :-( kram o ha en skön helg

    SvaraRadera
  9. Usch och fy för tråkiga kommentarer!!!

    Ha en härlig fredagkväll ♥

    SvaraRadera
  10. Hej fina du! Usch så trist, bara försök strunta i dem!! Kramar

    SvaraRadera
  11. Dessa anonyma kräken måste avundas jävligt av dig som får så pass många tråkmånsar på bloggen. Ta bort skiten bara, de förtjänar inte ett sekunds uppmärksamhet ens.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Så j-vla barnsliga vissa kan vara =( Kram! Du är underbar som du är! Ta inte åt dig!

    SvaraRadera
  13. Tusen tack underbaraste ni!!! Ert stöd betyder extremt mycket. Det gör att jag pallar köra på som vanligt här bland annat. Ni är bäst! Massa Kramar!!!

    SvaraRadera
  14. Avundsjuka helt klart, så otroligt trist. Kram - du är bäst!!!!

    SvaraRadera