Powered By Blogger

torsdag 5 maj 2011

Tänker högt – med skallen occuperad av en klotteridé

Mr Make ska toucha upp en av mina tatueringar imorgon. Så att den får ett litet lyft inför att jag ska tävla med den på tatueringsmässan i Athen. Och eftersom jag ändå ska sätta mig under nålen så funderar jag på om det inte är lika bra att passa på att få ännu lite mera klotter på sig samtidigt. Det var länge sedan jag tatuerade mig så suget finns där absolut. Men så kommer vi till den kluriga frågan; vad göra och var? Jag har fått Molly-duvan hårt fastnaglad på hjärnan.


Tänkte först ha den i nacken men har insett att den behöver lite mer yta så nu är tanken att istället placera den på utsidan av vänster underarm. Med texten ”Live and let die”. Inget unikt alls men de orden har trots det en ganska djup betydelse för mig. Så det lutar ganska kraftigt åt den idén. Vad har ni med det att göra kanske ni tänker nu... och det vet jag faktiskt inte. Jag tänker mest bara högt, så att säga... Så jag ska inte terra er mer med det, utan jag går över till att spåna lite till i det tysta istället. Fast tack för att ni orkade lyssna. :o) Kram!

7 kommentarer:

  1. Ja jag klurar ju också så det går väl bra att tänka högt med mig =)
    Jag tänker att det kan vara en bra idé att maila OM och berätta att du lånar den. Så att du inte måste hugga av dig armen sen när du förlorar en varumärkestvist ;)

    Här kluras vidare på lilla akvarellgrodan som jag hoppas Mr Make kan tuffa till lite, för jag är ju trots allt inte så himla vän som folk tror...

    SvaraRadera
  2. Duvan är så vacker och fräck på samma gång, blir säkert jättenyggt och fint ihop med den texten. Kram

    SvaraRadera
  3. JA ! Såklart ska du göra det :-) Minns att vi pratat om det tidigare & lätt blir det nog en liten logga för mej åxå, när timmen är slagen för en ny tatuering ;-) Jag gillar ju vårens fjäril allra bäst :-) Blir kanske svårt att få till det just färgmässigt bara... hm..

    SvaraRadera
  4. Helen: haha... inte så vän som man kan tro... vem tror du att du lurar vännen, vän... no fucking way! ;o) Cool säger jag! Maila bild när du hinner och orkar så fixar vi. :o) Tack för samtalet igår, det gjorde mig superglad! Orkar inte maila och hålla på, så det ska bli spännande att se hur länge min arm får sitta kvar... ;o) Kram!

    Odd me: tack, du gjorde mig ännu mer övertygad om att jag har rätt! Sen är det så med tatueringar att jag ofta backar i sista sekund, av den enkla anledningen att det gör så förbannat ont... så vi får väl se hur det blir imorgon... :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Johanssonskan: jag tror nog att färgerna på fjärilen ska funka att få till alldeles utmärkt, det finns ju sjukt många olika nyanser och finns inte helt rätt så kan alltid de där klotternissarna blanda så det blir rätt. :o) Ja det lutar åt att det blir den imorgon, om jag inte bangar, bara för att det gör så jävla ont... det har liksom hänt förr... mes, jag vet... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Ser ut att vara ett bra motiv för en gaddning - stilistisk och tidlös på många sätt. Och jag gillar ditt budskap :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Tack själv för samtalet och Sopranos väntar när ni kommer hem igen, tycker jag.
    Jag mailar bild när ni kommit hem; just nu har han väl nog ändå att fundera på.
    Ja det kan ju vara lite vardagsspänning att se hur länge armen är kvar =)

    SvaraRadera