Powered By Blogger

torsdag 5 maj 2011

Dagens – ett exempel på när det inte blir som man vill

Jag hade någon liten tanke om att se lite småcool ut idag. Men trots att min garderob är löjligt sprängfull så hittade jag inte ett skit som jag kände för att ha på mig. Jag stirrade, bläddrade, synade, nobbade... Irritationen steg så till sist orkade jag inte mer utan kastade bara på mig något på måfå. Vilket blev ett klockrent exempel på när det absolut INTE blir som man vill eller har tänkt sig:



















Ja det behövs väl inte sägas mer. Känner mig som bonnlurkakusinen, directly från the åker... Fast nu blir det mysdress, eller vi kan kalla den städstass, för det har gått lite halvlusigt i operation sanera hemma så det dåliga samvetet skriker att det är dags att skärpa upp sig nu. Återkommer med morgondagens fotoutmaning lite senare. Så vi kanske ses då igen om ni har tid & lust. Kram!

7 kommentarer:

  1. Jag gillar den underklänningen under 327 tycker det var klockrent! Jag kommer att korpa den kombon för visst är det den grå wunder underdressen du har under? Kram från Ingela S som kommenterar för första gången.

    SvaraRadera
  2. Ingela: alltid lika kul när läsare som inte brukar kommentera gör det! Så tack för det!
    Och du har helt rätt, det är Wunder underdressen i grått som jag har på mig på bilden. Kul att du gillade den kombon för jag kommer nog att testa underklänningen med någon av mina andra 327:or igen någon gång. Kram!

    SvaraRadera
  3. Jo för tusan ! Kombon funkar ju ypperligt tycker jag. Fast jag undrar liksom liiiiite hur du viker eller hänger din 327:a ? ;-)
    Stora kramen snälling !

    SvaraRadera
  4. Tycker det var jättesnyggt! Skrattade för mig själv när jag läste "direcly from the åker" :)) Kramar

    SvaraRadera
  5. Snyggt tycker jag och ibland blir det ju bra när man inte funderar så mycket.

    SvaraRadera
  6. Johanssonskan: haha... det undrar fan jag också... trodde inte att någon skulle se och påpeka skrynkligheten i denna blus, eller vad man ska kalla den, men så kom falköga Johanssonskan insteppandes och avslöjade tanten som hatar strykjärn... ;o) Kram!

    Odd me: skönt att i alla fall du fattade humorn bakom det uttalandet... var rädd att jag skulle få stå här ensam när Böndernas riksförbund kommer och lynchar mig... ;o) Kram!

    Helen: observerade du färgen på 327:an vännen?... ;o) Kram från den rosa mjäktanten... :o)

    SvaraRadera
  7. Japp både färgen och det finns fler än jag som hatar strykjärn ;)
    Jag så mycket att jag inte ens äger ett...
    Kram från din icke alltför väna rosa metalvän

    SvaraRadera