Powered By Blogger

lördag 14 maj 2011

Äntligen!!! Kan jag terra er lite igen, tjohooo...

... Jag har inte kunnat blogga, först var det Internetet på hotellet i centrala Athen som hux flux begick självmord och när jag efter ett helt gäng försök och ännu fler riktigt grova svordomar fick igång skiten igen så var det Blogger som tvärdog. Tidigare idag, eller igår blir det ju egentligen eftersom klockan har passerat midnatt för ett tag sedan, flyttade vi till ett hotell i Glyfada, i krokarna av tatueringsmässan. Så det var för den och inte för att jag hade bloggabstinens som vi bytte boning... tro det eller ej... :o)
Jag har tagit en hel del bilder i the stad, och idag skaffade jag mig lite nytt klotter på kroppen. Men eftersom jag inte kan få ut ett enda litet ynka jävla foto här nu, och jag för tillfället dessutom är på gränsen till att svimma av trötthet och därmed inte orkar gå i närkamp med Bloggerhelvetet så får det tyvärr bli en bildfri påhälsning från mig den här gången. Var rädda om er! Kram, Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Kul att du är tillbaka i Blogglandia :) Ser fram emot att se dina bilder! Kram, kärlek och Respekt till dig med :) och glöm inte att vara rädd om dig!!

    SvaraRadera
  2. Ja det har varit stört omöjligt att ens komma in i Blogger.
    Härligt att ni har det gott där i den antika staden.
    Idag skulle dottern fått träffa sin Idol men tyvärr fixade Aftonbladet och Expressen så att det inte blev så. =(
    Så det får bli Bolibompagänget i parken istället.

    SvaraRadera
  3. Hii-hiii! Saknat dig :-) Trodde du tog en planerad pause men det var tekniken som strula med dig. Nyfiken på tatueringen. Ha det bra! Kram!

    SvaraRadera
  4. ... och dina bilder. Kram!

    SvaraRadera