Powered By Blogger

söndag 29 maj 2011

Dagens & det går ju jävligt bra för mig nu

Lyckades nyss, efter 70 stånk och dubbelt så många überjobbigheter, såsom att klä på mig, borsta håret (eller nä... det glömde jag visst), trycka kontaktlinser i ögonen och sätta koppel på vovvarna, ta mig utanför lägenheten för första gången på sisådär två dygn.
Fortfarande skakig av feber med tillbehör men längtansfull efter att få andas lite frisk luft skuttade jag ut med ett leende på läpparna.
Fyra sekunder senare dog det ut, för då började regnet spruta från himlen. Joråsåatt... det går ju jävligt bra för mig med allting nu... Fast min dagens var i alla fall ganska okej, om jag får säga det själv, och då pratar jag om innan den blev genomdränkt i regnet. Här befinner den sig i ett halvdeckat mellanstadie...



















6 kommentarer:

  1. Stackare!!!! Här har det också varit spännande väder idag, sol och regn men jämn svinkalltemperatur hela tiden. Feber är inte kul, man blir verkligen matt och trött länge efter....jag åkte ju på skiten för några veckor sen!
    Hoppas du snabbt blir i toppform igen!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är på benen igen, Josanne. Dock något svaga... Mina kluttar badade i en utomhuspool idag... första doppet för sommaren. Om jag badade?! Icke.
    Kram
    L8

    SvaraRadera
  3. Tycker du är skit snygg! Lite våt kanske men det syns inte. När kommer sommaren tror du? Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Skönt att känna sig lite lite bättre. Hittade du Wunderdressen någonstans?
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  5. Supersnygg är du idag! Kul att du är på benen igen:-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Nena: haha... toppform var det många år sedan jag befann mig i så det lär väl kräva liiiite mer ansträngning än att bli frisk att hamna där igen... ;o) Men tack vännen! Kram!

    L8: förstår dig, jag hade INTE heller badat, det måste vara minst 30 någonting grader för att jag ska ge mig på det projektet... :o) Kram!

    Pernilla: jag tror att sommaren faktiskt kom idag, i alla fall hit till Nordvästskåne, hoppas du också känner av den nu, eller annars väldigt snart! Kram!

    Halvan: japp jag hittade den på Minzo, med 30% rabatt, fick ett tips av danska Mdette så jag knipsade den sista 3:an där, nöjd som attan med det! :o) Men tackar och bugar för ditt tips om den ändå! Kram!

    Marika: tack tack fina du! Var på benen men nu är det sängläge igen... :o( Kram!

    SvaraRadera