Powered By Blogger

onsdag 4 maj 2011

Dagens – inte så där överdrivet spännande heller

Jag har egentligen inget vettigt att förmedla just nu. Men eftersom jag tar en liten paus för tillfället så passar jag på att slänga in en bild på min outfit of today...


Inte så spännande kombo direkt men så är det jag sysslar med i dag inte så där överdrivet spännande heller... För visst är den där mr Make som jag har lyckats roffa åt mig grymt schysst som köper presenter åt mig. Och jag uppskattar det verkligen i mängder. MEN.
Samtidigt ligger det en smula beräknande bakom hans presentande. För han vet att jag städar järnet när han har kommit hem med saker. Och det funkar, för här fejas det i hörn och kanter minsann... ;o Planen är att duschrummet ska skina som aldrig förr innan den här dagen är över. Så dags att fortsätta.

Men jag kommer tillbaka i nästa paus, för då drar jag en ny lapp, som får bli morgondagens uppgift i fotoutmaningen. Så vi ses då igen om ni vill. Kram!

5 kommentarer:

  1. Snygg städutstyrsel, måste jag säga.

    Borde nog visa maken din blogg för hemma gör jag en allt för stor del av hushållsarbetet och tycker att jag borde vara värd fler presenter. :)

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Jag älskar din den här kombon och önskar att jag hade den :) Blir glad av den. Slurp! Keep shining! Kram!

    SvaraRadera
  3. Kan han tipsa min sambo tror du, så hittar nog jag också städinspirationen ;)
    Skämt åsido så fick jag faktiskt en behandling på spa på tisdag som jag ska njuta av.

    SvaraRadera
  4. Fin kombo! den skulle jag kunna sno rakt av, har båda :) Kramar

    SvaraRadera