Powered By Blogger

onsdag 25 maj 2011

Det verkar som mission impossible

Skit-Blogger lever fortfarande djävul i kommentarsfälten, som jag inte är ensam om att ha konstaterat. Så istället för att hänga i Mollylandia så spanar jag efter baggy-jeans. Vilket går ungefär lika bra som att kommentera i bloggar, inte alls med andra ord. Jag är på jakt efter ett par ljusa med slitningar, utan gummiband eller annat trams runt benen, och lågt skurna i midjan. Lite typ som dessa här:


Fast det verkar som ett mission impossible. Totalt oanträffbara i verkligheten... Eller är det bara jag som letar på helt fel ställen? I fall någon av er därute kan leda mig i rätt riktning i sådana fall så blir jag superöverlycklig!... Kärlek & Kram!

6 kommentarer:

  1. Testa att söka på Dr Denim. De har asjusta jeans med färdiga slitningar. Brukar finnas i en hel del webshoppar... På JC vet jag att de trashar jeansen man köper om man vill. Kan ju vara bra att veta om man vill ha trashade och inte hittar...Sen måste jag ju bara också tipsa om mina favvosar som jag köper från G-star. Finns i sååå många modeller och är de inte trashade kan man hitta rätt bra sätt att göra det själv :-)

    Good luck
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Nu skall jag se om blogger behagar släppa igenom mig eller inte.. Visst är det störande o irriterande när det inte fungerar!??
    Håller tummarna din jakt ger goda resultat!
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag har visst klarat mig från blogger strulet denna gång! Jag har ett par helt underbara lite baggy-jeans med slitningar från Ra-Re. Det är iof inte riktigt hellängd på dem. Köpte dem i en butik här i Gbg, RBL, vet inte om den finns i din stad.
    Lycka till med letandet! Kram

    SvaraRadera
  4. Tjena tjena på dig du okrönte Bloggdrottning!
    Tänkte bara skicka in en liten hälsning, det är ju rätt dålig frekvens på mina besök nuförtiden (shame on me).
    Så tänkte jag bjussa på tipset att använda sig av 'namn' när man ska publicera sin kommentar - det går fint för mig i alla fall =)

    SvaraRadera
  5. Usch, så jobbigt. Ibland går det bara inte att hitta det man letar efter. Jag har tyvärr inte något speciellt tips, värsta fall får du köpa ett par ljusa och fixa slitningarna själv. :D

    Kram
    Erika
    http://erikaeveryday.blogg.se/

    SvaraRadera
  6. Tusen tack snälla ni för jeanstips! Här ska det kollas upp minsann. Och tacktack söta Carina för tipset, det verkar funka för mig o0ckså. Ha en fin kväll och massa Kramar till er allihop!

    SvaraRadera