Powered By Blogger

söndag 29 maj 2011

Dagens första terrorinlägg – hundar på Kap Verde

Här sitter jag i min lilla feberbubbla och har inget annat för mig än att göra helt menlösa inlägg att terrorisera er med. Denna gång med hundar på Kap Verde:








































































































Jag är superkass på att plåta fina miljöer, mest för att de inte alls ser speciellt fina ut längre när de fastnar i min kamera. Och eftersom andra är så himla mycket bättre på just det än vad jag är så lämnar jag miljöerna till dem. Medan jag själv har en kraftig förkärlek till att fotografera djur. Nu påstår jag inte att mina hundbilder här skulle vara direkt översvallande bra, snarare tvärtom, men det är åtminstone de knäpp som jag tycker är de roligaste att göra.

Hoppas ni får en bra dag! Själv har jag fortfarande feber och skit att tampas med, men det är i alla fall en smula bättre idag. See you! Take care & Kram!

7 kommentarer:

  1. Godmorgon hjärtat!
    Vilka sötnosar du fått med dig från Kap Verde!! Deras blickar är snudd på obetalbara..(undrar ibland vad som rör sig i en liten hundhjärna?!)
    Trist med din feber du åkt på o en tråkig situation! Hoppas verkligen du får rätsida på det fort vännen..jobbigt för dig!
    Här är det kallt o regnigt idag! Skall roa oss med lite packning senare, av personliga saker som ligger framme.
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ja det finns många vovvar man skulle vilja ta med hem...
    Krya på dig annars får du ringa; jag är i tjänst i afton =)

    SvaraRadera
  3. Hoppas du kryar snart! Hundarna var supersöta :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Annelie: ja det där undrar jag också hur ofta som helst, inte minst med mina egna; vad tänker de där vovvarna på... :o) Ja det känns lite väl jävla tungt med allting nu men jag får försöka fokusera på att jag en dag är på andra sidan den här skiten i alla fall för att fixa att ta mig igenom det... Lycka till med allt ert fix och var rädd om dig! Kram!

    Helen: ja det kommer att bli farligt att bo där, som du ju vet att jag mest av allt vill... undrar hur många djur vi kommer att ha boende hos oss redan efter en vecka... ;o) Lovar att plinga om jag behöver mer avancerade medicinska kunskaper... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Vivvi: Tackar snygging! Kram!

    SvaraRadera
  6. Så fina vovvebilder :) Kram

    SvaraRadera
  7. Men du ska ju såklart öppna djurhem; då spelar det ingen roll hur många man har ;)

    SvaraRadera