Powered By Blogger

måndag 23 maj 2011

Dagens – med en mix av nonchalans, ångest och ironi

Tusen massa übertack för alla grattishälsningar och svar på vilken blomma det är som bor på min toalett just nu!!!
Ja, jag fyller år idag, som ni redan har räknat ut. Vilket innebär en snudd på psyksjuk mischmasch av nonchalans, ångest och ironi i min skalle.
Nonchalans eftersom födelsedagar aldrig har varit speciellt viktiga för mig. Kalenderbestämda högtidsfirerier överhuvudtaget är liksom inte riktigt min grej. Jul, nyår, midsommar, årsdagar av alla de slag... you name it, I diss it! Inte för att försöka leka cool eller rebell utan för att jag helt enkelt hellre firar en helt ordinär tisdag, eller onsdag, eller what ever när jag råkar känna för det, än att bli påtvingad förutbestämda tidpunkter där man ska smila upp sig och spela lyckodåre bara för att det förväntas av en...
Ångest när jag inser att det faktiskt är så att livet rinner fett iväg och att jag är betydligt närmre döden än födseln... Och ironi på grund av att jag inte riktigt köper siffran som det påstås att jag ska använda när någon frågar efter min ålder... Joråsåatt... här var det livat och glatt, inte iklädd en hatt men väl det här:




































En tant i en av favvodressarna i sin Mollyrob. Och två hundar som är groggy som fan men som överlevde narkosen under tandstensfixeriet. Livet är rätt fucking amazing ändå, trots ytterligare en perifer siffra i statistiken... ;o) Kram!

12 kommentarer:

  1. Älskar den klänningen!! Älskar alla mina klänningar i royal för den delen ;-) Den är superfin på dig och passar perfekt på en födelsedag.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Grattis på dig! Och jag delar din ångest för högtidsdagar av samma orsak. Avskyr att ha tidsbestämda dagar då allt ska vara perfekt. Kram

    SvaraRadera
  3. Skitsnyggt födelsedagsbarn! Och jag gillar inte heller att fylla år. Inte av ålders-skäl utan för att det är jobbigt att behöva baka och krångla, sen ska man bli glad över saker man inte vill ha;) Roligare med överraskningar öoye spontant sådär!
    Och ålder är ju bara en siffra, eller hur?! Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Då borde jag kanske inte säga grattis? Men det gör jag i alla fall: GRATTIS! Och din klänning är ju to die for!

    SvaraRadera
  5. Nu säger vi inte tant mer. Du är en sann ROCKBRUD!!! Josanne= Rockbrud, sug på den. En brud har aldrig någon bestämd ålder, kan vara allt från 18 upp till 110 år. Du rockar fett och du är dösnygg i din royal today.
    Hur gick det med brillorna, jag har varit på span och rekat lite, hmm. Vi får se vad som komma skall i solglasögonväg...

    Kram

    SvaraRadera
  6. Grattis ändå!

    Och vad är siffror? Det är det som känns på insidan som räknas... :-) Även om jag förstår vad du menar...

    Men ibland så glimtar det ändå till, fick för en vecka sedan höra att en av barnens föräldrar mer tyckte att jag såg upp som 25...och jag har smaken att ta det som en komplimang...Är betydligt mer nära 40 än det nämligen...

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Grattis!!
    Klänningen är ju var SÅ fin!
    Grattiskram

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Hipp, hipp hurra! och grattis ändå!
    Jag hoppas att din dag har varit bra och att vovvarna har härligt fina tänder nu.
    En snygging är du vad än det nu står för siffror i passet.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  9. Godmorgon snygging!! Kloka Eva har så rätt, så rätt!!
    Firande av födelsedagar är definitivt en svag punkt på mig, är fullkomligt urusel när det gäller mig själv! Vi firar o njuter av livets goda när tillfällen bjuds, det är faktiskt mycket roligare..
    Idag känns min kropp som en 93..
    Ha en ljuv dag!!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Läser, begrundar och förstår.
    Framför allt hoppas jag att du kommer att gilla det som förhoppningsvis kommer i brevlådan idag.
    Och ålderskrisen, ja den hjälpte Ulf Lundell mig med av alla människor. Hur kan jag berätta vid tillfälle.
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Du är snygg som en ranunkeleknopp i fina Taradddeln :) förstår din nojja över livet som rinner i väg en det är bara sifferstatistik! Som du sa själv är det livet nu med Mr Make och dina fina fyrfotingar som gäller.. Det där med att fira en vanlig onsdag i stället för upphaussade helgdagar har jag också känt men kan tycka att julen ihop med mina närmaste är ganska mysig :) Min födelsedag däremot (fyller på nyårsdagen ) Har jag försökt avveckla ett antal gånger men det går inte framför allt min bestämda syster med på :) Den här familjens traditionspolis! Kramar

    SvaraRadera
  12. Linaplina: tack tack, och ja visst är det något alldeles speciellt över klänningarna i royal. Helt underbar färg helt enkelt. :o) Kram!

    Katinka: tack tack, och ja det där att allt förväntas vara så perfekt är en stor del av att jag också hatar dessa dagar. Kram!

    Linda: haha... tur jag slipper baka och krångla, och att bli tacksam för saker jag egentligen inte vill ha, eftersom jag inte får så mycket. Skönt faktiskt. Lider dock med dig! Kram!

    Fröken Abbe: tack tack! Man får visst säga grattis... :o) Och jag älskar klänningen, jagade den i ett år innan jag hittade den. Kram!

    Marika: haha... du är för söt, vet precis vad jag smälter för... ;o) Jag hann aldrig iväg på någon solbrillsspaning igår, tänkte ta det idag istället. Så rapport kommer. :o) Kram!

    Forbid me Not: ja hade någon sagt att jag såg ut som 25 hade jag nog hoppat vrålhögt av glädje... ;o) Det jag tycker är jobbigast är att jag inte tycker att insidan och utsidan stämmer så bra överens, känner mig betydligt yngre än vad jag ser ut (och är)... :o) Kram!

    Christina: tack tack! Och ja jag älskar klänningen, var osäker om den skulle passa eftersom jag har fettat på mig men det gjorde den, tjohoo... :o) Kram!

    Eva: tack vackra du! Och japp nu är tänderna fina igen, får bli att skräpa till sig ordentligt och borsta dem betydligt oftare, trots att de protesterar i högan skyn varje gång. :o) Kram!

    Annelie: fattar vad du menar, känner mig också som 93 lite då och då... Hoppas allt går bra med era flyttbestyr, och att ni hinner njuta lite mellan varven också. Kram!

    Helen: nu blev jag nyfiken på flera sätt. Och du får supergärna berätta om Lundell när vi ses och om du vill, han har spelat roll i mitt liv också. Mail kommer under dagen förresten. Kram!

    Odd me: haha... ranunkelknopp... du är för rolig ;o) En del av att jag hatar att fira har nog att göra med att jag varit med om en hel del mindre roliga tillställningar av olika anledningar. Gillar man det ska man såklart fira. Har tack och lov lyckats tysta de flesta traditionspoliser i min omgivning, fast det har tagit sin tid och energi... :o) Kram!

    SvaraRadera