Powered By Blogger

torsdag 26 maj 2011

Om konsten att pigga upp sig själv en pissig dag

När jag börjar tänka efter så finns det faktiskt en hel hop av aspekter i mitt liv som jag är skitglad för. Sådant man kan tänka på för att pigga sig själv efter en pissig dag. Och det funkar. Allra mest pepp får jag av mr Make och mina djur, fina vänner här i Mollylandia och även ute i den så kallade verkligheten. Och så finns ju Kap Verde, mitt paradis på jorden, som ni garanterat redan har snappat vid det här laget efter allt mitt tjat om dessa små öar i Atlanten. Jag har fortfarande inte, fem månader efter att jag återvände därifrån senast, benat upp i bilderna vi tog. Så det blev kvällens uppmuntringsprojekt. Halleluja vilken enorm skörd det är! Tänkte bjuda er på ett gäng. Men så slog det mig att ni kanske inte är det minsta intresserade... så därför nöjer jag mig med tre knäpp...


... och frågan; vill ni se mer av mina bilder från Kap Verde eller är det bra i alla fall? Nu ska jag dra mig mot sängen. Sleep well, ses imorgon om ni vill. Kramar!

10 kommentarer:

  1. Gärna mer bilder! Ser skithärligt ut! Jag ringer och telefontrackasserar dig nån gång under helgen här, lär få lite uppföljning på din pissiga dag.....
    Sköt om dig gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag vill gärna se mer bilder :=)
    Kram Halvan
    Hoppas att morgondagen blir lite bättre......

    SvaraRadera
  3. Mer bilder tack:-) Livar alltid upp!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vill gärna se fler bilder, för där har jag aldrig varit (däremot hört en del om från långseglare som bunkrat där). Kramar o hoppas du får en toppenbra fredag!

    SvaraRadera
  5. Mera bilder =) så vi får möjlighet att drömma oss bort =). Ha en riktigt bra helg! kramar

    SvaraRadera
  6. Godmorgon hjärtat!
    Klart vi vill se mer bilder från Kap Verde!!! Vill också drömma mig bort emellanåt..ser så skönt ut där du ligger i solsängen!
    Hoppas denna dagen blir mycket bättre..fredag idag.
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  7. Klart vi vill se fler av dina fina bilder, Josanne!
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Precis vad jag behöver, vackra bilder på ständer och hav. Längtar efter semester nu...
    Vill gärna se mer!!!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Okej, nu får ni skylla er själva för såklart blir det fler Kap Verde-bilder här framöver nu. Ha en bra dag där ute. Take care och massa Kram!

    SvaraRadera
  10. Underbara bilder! Jag ser gärna massor av mer bilder. Kram till dig!

    SvaraRadera