Powered By Blogger

söndag 15 maj 2011

Ännu ett fattigt inlägg från Athen

Och med den rubriken syftar jag på fattigt som i få bilder och fjuttig korthuggen text. För efter en heldag av knatande i centrala Athen med söta S, och därefter en helkväll, dock inte i ordets mest använda betydelse, på la tattoo convention så orkar eder tant inte så mycket mer än denna text och att kasta in dessa bilder...

... som får symbolisera det som ´till allra största del just nu fastnar i förevigat tillstånd i min mobil. Graffiti och djur. Alla som blir förvånade över det räcker upp en hand... ;o)
Imorgon flyttar vi tillbaka till centrum. Kände att vi inte riktigt har lust att sitta fast här i tråkobygden nästan två dagar till när man kan ha en hel stad runt knuten istället. Dock lär bloggandet bli ännu mer lidande igen, men det får väl vara smällar man får ta, ´trots att jag saknar er :o) Var rädda om er och massa Kram!

7 kommentarer:

  1. Morning snygging! Skönt att flytta in till stan :) Glyfada är ju mindre roligt om man ska uttrycka sig försiktigt :))
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Kul att ni får några dar i stan också! Är så fint där :) Åtminstone det jag såg de dygn jag var där! Ha det gott Kram

    SvaraRadera
  3. Finns ju så mycket intressant att se inne i stan så det blir säkert jättebra.
    Hämtat kissekatt med tratt och bandage som nu vilar på lammfällen. =)

    SvaraRadera
  4. Ha det så roligt o var rädd om dig!!
    Kramkram

    SvaraRadera
  5. Fru Josanne som säkert är kalasbrun vid detta laget (aviiiis) saknar dej! ha jättekul å njut av din semester:)
    KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Ha det så bra!! Saknar dig :) Kram!!

    SvaraRadera
  7. Kom hem nu för i helsicke;) Miss you! Kram

    SvaraRadera