Powered By Blogger

lördag 28 maj 2011

När kroppen beter sig ytterst osamarbetsvilligt

Alla mina ville och skulle för dagen har blivit komplett överkörda. Av feber, grym huvudvärk och värk i varenda muskel i hela kroppen. Så det är det här läget...


... som har gällt för mig hela dagen. Och just nu. Jag kände redan igår att kroppen betedde sig ytterst osamarbetsvilligt. Idag blev det totalstrejk. Jag hatar att vara sjuk, tycker extremt synd om mig själv och gnäller värre än en pensionär som precis har missat sista gratiskorven på ett PRO-möte. Tur att vi har tv i sovrummet som jag har snöat in på, för det skonar i alla fall mr Makes öron en smula. Funderar på om jag ska gå över till att slänga i en dvd istället. Kanske Varuhus-boxen. Eller Desperate housewifes... svåra val i en sirapsseg skalle... Hoppas ni mår bättre! Vi ses kanske lite senare igen. Kram på er!

8 kommentarer:

  1. Stackars dig :( Hoppas du kryar på dig snabbt! Feber är verkligen skitjobbigt! Kramar

    SvaraRadera
  2. Usch då..stackare där!! Bra du kan göra det bekvämt för dig i bädden med något lagom uppiggande att titta på! Se till att Mr Make pysslar om dig ordentligt, så du friskar på dig snabbt!!
    Vi har varit över bron o rantat runt bl.a på Ikea.. Handlade tack o lov inget där, så vi slapp kön! Kul att fundera lite över det nya som behövs senare..
    Var rädd om dig!!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Blööööö.

    kram och krya på dig!
    L

    SvaraRadera
  4. Krya på dig!

    Vila och ta det lugnt:-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Usch då - inge roligt att vara sjuk.:( Krya!

    /Anneli

    SvaraRadera
  6. Krya på dig vännen, säger Helen från jobbet

    SvaraRadera
  7. Tusen tack för era hälsningar. De värmer kan jag lova! Ni är bäst! Massa Kram!

    SvaraRadera