Powered By Blogger

onsdag 4 maj 2011

Skaffa en blogg och få vad du önskar dig

Jag måste börja med att dela ut ett stort tack till er. Som kommenterade i mitt flip flop-inlägg och röstade på det guldiga paret. Också.
För ert tyckande ledde till ett handlande, i dubbel bemärkelse, av mr Make. Som därför kom hem med en spontanpresent till sin ytterst hagalna fru igårkväll...


Om ni lyckas bortse från de bleka och riktigt ovårdade fulfötterna så japp, it is guldiga Havaianas. Helt enkelt för att han läste era kommentarer och kom fram till den mycket braiga insikten att ni hade rätt. :o) Så mitt tips för dagen måste bli; skaffa en blogg och få vad du önskar dig... ;o) Kram på er därute! Take care!

9 kommentarer:

  1. Underbart gulligt av mr Make :) Kram

    SvaraRadera
  2. Vad sött! Liknande skulle tyvärr inte hända hemma hos oss, här är det övertydliga vinkar som gäller;)

    SvaraRadera
  3. Mr Make rockar - på alla vis!
    Och vet ju att hans fru är en coool rocktant som behöver annat än rosa - också. ;)

    SvaraRadera
  4. haha, man måste ha en DUNDER make åxå, så har du någon dude som har exakt samma tänk & exakt samma storlek på plånboken som MR make) så ring !

    SvaraRadera
  5. Haa-haa! Nu har jag lagt upp vad jag önskar mig. Får se om det funkar! Nackdelen är att min make vet inte att jag börjat blogga igen kom jag på... kanske ska berätta det :) Kram!

    PS Din make är så generös mot dig. Sweet!

    SvaraRadera
  6. Fan också - funkar ju inte hemma hos mig ;)
    Kram snygging

    SvaraRadera
  7. Are you takking to mee? :) Jag som just skaffat blogg. Då ska jag sätta mig i fåtöljen och vänta på att kulorna rullar in:) Eller ett par Primeboots för all del

    SvaraRadera
  8. Om det bara hade funkat här också! :0)
    Får kanske "väcka liv" i min slumrande blogg och testa....vem vet?
    Men, säger som Johanssonskan, man måste ju ha en dunder make också, som förstår "hintarna" med.
    Kram och ha en fortsatt härlig dag!

    SvaraRadera
  9. Japp, han är grymt snäll den där mr Make som jag har lyckats roffa åt mig... MEN. Samtidigt så ligger det en smula beräknande bakom hans presentande. För han vet att jag städar järnet när han kommer hem med saker. Och det funkar, för här fejas det i hörn och kanter nu minsann... ;o) KRAM!

    SvaraRadera