Powered By Blogger

söndag 15 maj 2011

Gårdagens tanter - svettiga efter snurrande


S och jag, svettiga och jävliga på Tattoo Convention ígårkväll efter en hel dags yrande i Glyfada. Ett relativt stentrist område kom vi fram till ganska snabbt, så idag åker vi in till centrala Athen och snurrar omkring där istället. Mr Makar får klara buisnessen själva till ikväll då det blir ett sista "arbetspass" som shopassistants för frugorna för den här gången. fett med najs ska det bli när det är över, för helt ärligt så står tatueringsmässa mig rätt mycket upp i halsen just nu. :o) Sköt om er! Saknar att hinna/ kunna läsa hos er! Kram, Kärlek & Respekt!

5 kommentarer:

  1. Härligt! Du ser ut att trivas :) Kram

    SvaraRadera
  2. Ser skönt ut med solen i nyllet.
    Här har det åskat och regnat.
    Strax sätter jag mig i bilen till djursjukhuset (tyvärr inte i din skitstad) med gammelkatt Ríoja som har en trasig tass. Håller tummarna för att hon överlever ev narkos och är med hem igen...

    SvaraRadera
  3. Ser härligt ut. Ja, Glyfada är rätt trist, men trevligt att man kan bada där. Minns hur vi letade en hel kväll efter en grekisk restaurang. Alla stirrade helt oförstående på oss när vi frågade, grekisk vad??? Nej, men irländska sportbarer och annat utländkst var det gott om!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Snygga brudar:) Ha det så bra dom sista dagarna nu! Blir skönt när du kommer hem igen så ordningen i Blogglandia blir återställd! Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Härligt! Kul med en ny tatuering, väldans snygg på en cool brud!
    Kram

    SvaraRadera