Powered By Blogger

torsdag 19 maj 2011

Athen del 2 - torsdag 12 maj – fredag 13 maj




















Torsdagen i Athen inleddes med frukost och därefter ett shoppingbesök i supermarketen, där vi laddade upp med öl, vin och chips, däremot plockade vi INTE med oss några döda djur därifrån. Efter ett gäng tröstlösa försök att forcera oss ut på nätet blev det istället även denna dag en kort tunnelbanefärd till Monastiraki. Där vi mest bara for omkring i det blåsiga och ganska kyliga vädret och tog en hel hop av mer eller mindre menlösa bilder...






































































... i väntan på att mr Makes tatuerarkollega Anestis Sifou och hans fru Susanne skulle ansluta. Vilket de gjorde och det blev lunch och lullande runt i butiker...






































































... innan vi begav oss ner i underjorden för färd mot grekisk restaurang. Där mitt mobilbatteri passade på att tvärdö, så det blev inga fler bilder knäppta den dagen. Men såklart återupptog jag okynnesplåtandet igen morgonen därefter, vilket betydde fredag och dags att byta såväl hotell som område.





















































Det blev en timmes halvt kaosartad taxiresa till Glyfada där A och S redan befann sig. En frappe och sedan bar det av till Tattoo Convention. Fast eftersom mässan kommer att få ett alldeles eget inlägg så småningom så sätter jag punkt här för denna gången. Men fortsättning följer... Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Det är skitkul med alla bilderna! tack snälla för att du slänger ut dem :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Frösötös: kul att du gillar dem, jag funderade ett tag på om det blev för mycket ointressanta bilder men jag litar på dig nu och kör på... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Välkommen hem igen sweetie :-)
    Ser ut att vara HELT i min "smak" . Detdär "enkla" & "okpmplicerade" . Kul med bilder så bara släng ut :-)

    SvaraRadera
  4. Jätteroliga bilder! Vill se mer!! Kram

    SvaraRadera
  5. Vad kul med alla dessa bilderna!! Känns som man "nästan är med", hihi..lite sådär bara!! Mysigt o roligt ni kom iväg på detta!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. så glad jag är att få titta på dina bilder! Men nu vill jag titta på dig live också... ;-)
    kram

    SvaraRadera
  7. Härliga bilder och shit vad jag längtar till Grekland när jag ser dem!
    Ser ut som ni haft en bra resa.

    SvaraRadera