Powered By Blogger

söndag 1 maj 2011

Har jag blivit knäpp & det stora avslöjandet

Lingonbäret kör ett grepp med Dagens Odd Molly craving. Kul tycker jag så jag började fundera själv, på min craving of today... Och det finns en, äldre och länge suktad goding, ute på Tradera och som jag just nu har det ledande budet på. Vill inte avslöja av barnsligt vidskepliga skäl. ”Säg vad det är och den går dig förbi”, liksom... Men förutom den så kommer jag inte på ett skit.

Ja, jag frågade efter Superian tunic här för bara någon timme sedan men den är ingen craving, inte än, kanske om jag får provat , kanske inte, men den tiden den sorgen... Jag klurade lite på om jag har blivit knäpp som sitter här utan begär... ;o) Men jag kom ganska snabbt på att det är ganska enkelt.

Jag hade tänkt tiga en bra stund till, för det är en födelsedagspresent till mig själv och med hela tre veckor kvar till den förhatliga begivenheten så kanske det var läge att hålla på sig lite... Men nu kommer det stora avslöjandet i alla fall, av vilken Molly som lite undercoveraktigt landade i min ägo tidigare denna veckan:



















Japp, it is The Dreamdress, Patchwork embellished dress, multi. Som jag dissade när jag provade den, framförallt eftersom jag tyckte att den är för lång. Men då jordklotet är belönat med saxar så är ju det problemet snart löst eftersom jag kommer att göra en Odd me och kapa den understa spetskanten. Och då hon har varit så übergullig och berättat hur hennes elimineringsaktion gick till så vet jag exakt hur också.

Återkommer med en provning när det är fixad, fast DET får däremot vänta ett tag, bara för att ni ska få något att längta efter... haha... ;o) Kram & Take Care!

10 kommentarer:

  1. Lycka till! Både med budet och saxen :) Kramar

    SvaraRadera
  2. Grattis till din dream dress! Den kommer att hänga med för alltid i garderoben skulle jag gissa på. :-) Helt underbar!
    Jag kommer nog att fortsätta med dagens craving ett tag för det är roligt och det finns annat än mollysar att önska sig!

    Kramar!!!

    SvaraRadera
  3. Lovely :) Du var skitsnygg i den på tidigate bilder. Jag är både lite ledsen och tacksam för att jag inte såg klok ut i den :o)
    Kram snygging

    SvaraRadera
  4. Hoppas att auktionen går bra! Klänningen är ju för läcker och blir ännu snyggare när du har fått gå loss på den med saxen:) Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag tror jag vet vilken du menar, men jag trodde du redan hade den? Skitfin i alla fall, så lycka till!

    SvaraRadera
  6. Hallo där !!
    Såå fin du är..lite rockig men ändå romantisk med dina fina Odd Molly kläder..också din gulliga hund Ajax..vilken sötis.
    Jag lägger in dig i min blogglista
    Ha det gott
    Kraam Anette

    SvaraRadera
  7. Den här klänningen kommer du rocka fett i!
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Haha det visste jag väl! Den klänningen var alltför mycket du för att inte hänga i din garderob och på dig. =)

    SvaraRadera
  9. haha, LJUVLIGT att andra VÅGAR gå loss med lá sax ! Så jag är inte ensam längre haha ♥

    SvaraRadera
  10. Tack för kommentarer som gör en tant så glad! :o)Massa kramar till er alla!!!

    SvaraRadera