Powered By Blogger

torsdag 26 maj 2011

Vi har fått en ursäkt & superskojsiga saker

Gårdagens mailande Anonym har hört av sig igen. Med en ursäkt som låter så här:
Vad jag menade var att det inte är lönt att kommentera i era Mollybloggar eftersom de flesta av de som inte känner er och har egna bloggar inte får svar i alla fall. Det är i alla fall min erfarenhet efter att ha läst era bloggar ett tag men jag förstår att jag hade fel när jag läser ditt inlägg och vad de andra tjejerna har svarat på det. Därför vill jag be just er så mycket om ursäkt!!! Jag kommer att börja kommentera hos er men jag väntar ett tag eftersom jag skäms som det är nu så hoppas det är okej att jag väntar ett tag med det? Kram från Jessica!


Absolut helt okej, eller hur brudar! Massa cred för att du hörde av dig igen och tack för den fina vovvebilden du skickade med!
Min dag har varit dagen från helvetet, just nu försöker jag skaka av mig extremjobbigheterna med sådana superskojsiga saker som att hänga tvätt, diska och laga mat. Ja, samtidigt. Far runt som en dåre... Får se om det hjälper, i så fall tittar jag nog in med ett lite muntrare inlägg lite senare. För att bevisa att jag inte bara är en surmupp... ;o) Take care vänner! Kram på er!

15 kommentarer:

  1. Vilken Super-Jessica! Tänk vad missförstånd kan leda till och vilken reko tjej! Fantastiskt! Hoppas du läser kommentarerna här för BIG cred till dig och klart du vågar kommentera :-)

    Fint av dig dessutom Josanne som lägger ut det...Och hoppas morgondagen blir bättre för dig...

    Kärlek till er båda

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Va härligt att läsa! <3

    Jag e super kass på att kommentera nu men jag läser allt. :)

    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Starkt att be om ursäkt:) Kram till er båda!

    SvaraRadera
  4. Snyggt med en ursäkt, massa guldstjärnor!!! Jag har inte träffat någon av de underbara mollyistorna här men hoppas verkligen få chans att göra det. Tyvärr är geografin till nackdel men någon dag blir det kanske en Mollyträffi 08.a land ;) Sedan jag skaffade min lilla blogg känner jag starkare band till flera sköna bönor men som med allt annat i livet, man skördar det man sår. Vågar man kommentera så kommer man snart in i gänget för det är otroligt härliga tjejer i denna gemenskap, inlusive underbara Josanne!!! Kramis till dig fina roliga modiga Josanne!

    SvaraRadera
  5. Supersöta hunden och kramar till Jessica och dig Josanne!

    L

    SvaraRadera
  6. Ser fram emot att få träffa Jessica bland kommentarerna. :)

    Kram till allihopa

    SvaraRadera
  7. Vad bra Jessica förstod vad vi menade!! Roligt om du tar steget o börjar "dyka upp" lite runt om i blogglandia! Glädjande o läsa faktiskt!!
    Söta Josanne, vad är det nu som har hänt..vad det än är så hoppas jag innerligt det ordnar upp sig! Tänk positivt..det kommer säkert ordna sig! Var rädd om dig!!
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  8. Absolut fint skrivit! Jag ska göra allt för att mina läsare inte ska känna sig utanför en liten hemlig klubb. Alla är med! KRAMAR

    SvaraRadera
  9. Hej snygging och hoppas allt reder ut sig!!!!
    Och till Jessica: starkt gjort att be om ursäkt all heder för det och du är mer än välkommen att kommentera. Det är ju bla det som gör det så kul att blogga: att olika människor man inte känner eller känner lämnar små avtryck.
    Kramar till er båda

    SvaraRadera
  10. Kramisar till dig Josanne <3 Hoppas att vi snart kan ses över en fika med en massa molly prat och annat. Ha det bäst! Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  11. Bra gjort att maila tillbaka Jessica!
    Välkommen till mig när du har lust.
    http://thedaringheart.blogspot.com/

    SvaraRadera
  12. krameli krameli:) från Too di Loo som just nu är mäkta irriterad på blogger..

    SvaraRadera
  13. Fint gjort av Jessica :) Hoppas det som strular för dig löser sig! Kramar

    SvaraRadera
  14. Tack darlings för era kommentarer!!!
    Ann-Sofie: jag mailar dig i helgen!
    Massa Kram till er allihopa!

    SvaraRadera
  15. Hei Jessica
    Josanne svarer alltid, er min erfaring. Og det er veldig hyggelig, jeg liker også godt å få svar når jeg kommenterer :)
    Hilsen Ingrid (som heller ikke har blogg)

    SvaraRadera