Powered By Blogger

måndag 30 maj 2011

Helt fucking fabulous om ni frågar mig

Febrig och deckad, stentrist och sunkig. Där har ni mig idag. Men. Fy attan vad livet blev både ljusare och absolut så mycket roligare sedan jag av en tillfällighet råkade snubbla över en blogg vars innehåll jag fortfarande, flera timmar senare, sitter och garvar åt. Helt fucking fabulous om ni frågar mig, inte minst det allra senaste inlägget som avhandlar detta fantastiska scenario i skivomslagsform:


Vill ni kolla om jag har rätt, eller om det bara råkar vara så att jag lider av en bisarrt låg humornivå så får ni avgöra det själva genom att göra som mig och besöka bloggen Katastrofala omslag. Medan jag säger tack, hej & kram för idag!

5 kommentarer:

  1. Nej, du har inte låg humornivå. Maken och jag ligger här i sängen och VRÅLAR av skratt, tårarna sprutar, magen krampar....ja jädrar, och karln har ju hållit på sen 2007, många högtidsstunder kan det här räcka till. Tack för tipset!!!!!

    SvaraRadera
  2. Den måste jag kolla in :) Hoppas du kryat på dig lite nu.. Själv blev jag dålig igår :( Stora vita prickar längst sidan på tungan, gör jätteont! Och jag som ska till Grekland på måndag.. Får hälsa på doktorn och kolla upp det tror jag.. Kram

    SvaraRadera
  3. Den är jätterolig, fast jag hade inte varit inne där på ett tag.
    Pinsamt nog kan jag konstatera att jag hade några av de där LP-skivorna i min ägo på 70-talet. Dock inte Sydkust-teamet =)

    SvaraRadera
  4. Kul att det är fler med samma humor... ;o) Jag och mr Make gjorde exakt som Nena och hennes make, låg i sängen och vrålgarvade. Sparade dock en hel del inlägg för kommande högtidsstunder vi också. Kul att du till och med haft en del av de skivorna Helen, jag blev bara sååå sugen på att leta gamla LP-skivor på loppisar för att kunan göra sådana inlägg jag också. :o) Massa Kram på er allihop!

    SvaraRadera