Powered By Blogger

onsdag 18 maj 2011

Athen del 1 - tisdag 10 maj – onsdag 11 maj

Joråsåatt... här kommer det att bli Athenbilder i säkert flera dagar framöver. För med tanke på hur glad Blogger INTE blir när jag försöker överdosera fett på fotofronten så ser det just nu ut som att det kommer att bli sådär 4-5 bildinlägg från den grekiska huvudstaden. Och dessutom ett knäppt enbart på Athen Tattoo Convention. Därmed är ni varnade. Så let´s go. From the beginning:





































Från spaceade moln till en mellanlandning med rökpaus i Düsseldorf. Där det även fanns ett ascoolt överlevarmöblemang och speglar som förvandlade en till dvärg. Och därefter var det tomt på foton från tisdagen, så vi hoppar bryskt över till onsdagen och stråken vid turistanhopade Monastiraki i centrala Athen...






































































... där vi mest drack sådant som frappe, vin och öl, käkade ostpaj och yrade runt, likt de fullblodade nöjesresenär vi kände oss som. Men aldrig att vi lämnar en nyupptäckt plats på jordklotet utan att ha sett till att i alla fall några av de lokala djuren har fått lite käk. Här blev det mest tvåbentingar...




































... men även hunden Argos, vars ägare vi fastnade med en bra stund, så vi satt och babblade med utsikt över bombat tempel, eller nåt... Ja, jag är fett värdelös på historia. Däremot har jag grymt lokalsinne, om det nu kan kompensera... Om inte det räcker så vet jag absolut vilken stass jag bar för dagen, denna:



















Och med det förevigat så bar det av med metron tillbaka till hotellet, som hade placerat sig tre hållplatser bort, strax bredvid metrostationen Metaxourgeio.



















Där även en liten taverna som tillhandahöll favoriter som tzatziki och grekisk sallad råkade befinna sig. Där kvällen tog slut för min och mr Makes del. Och därmed även det här inlägget. Men fortsättning följer imorgon. Då ska även Anonymosidiot och Lisa få svar på sina kommentarer... Kanske ni andra också om jag hinner... Så till dess; Hej hopp & Take care, Kram, Gonatt & sov gott!

7 kommentarer:

  1. Tack för fina bilder :) ser fram mot resten! Kram

    SvaraRadera
  2. Godmorgon hjärtat!
    Fnittrar direkt, nej man kan ju inte vara bäst på allt!! Eller hur..du hittar iallafall, alltid nåt! Var det ingen värme undrar jag? Du är så påpälsad men kanske det inte är denna årstid, som här kanske.. Fina bilder o dina två o fyrbenta vänner var med!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Spännande bilder o snygg outfit! Och du är verkligen skitsnygg i dina stövlar!! Vill också ha! Men tror att jag är för kort..Hur lång är du? Jag är 1.66. Ser fram emot de andra bilderna :) Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Härliga bilder och klart ska våra vänner djuren ha lite mat. Snygg är du som vanligt, skriver jag, eländig och snörvlig som jag är.
    Återigen, du är så begåvad i ditt fotande.
    Har kanske en liten tanke men återkommer om det.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Mollychick: tacktack! Kram!

    Annelie: haha... nä man kan ju inte det, så jag nöjer mig med att vara bäst på nästan allt... ;o) Det var faktiskt riktigt kallt och blåsigt de första dagarna, men det blev bättre sedan. Kram!

    Odd me: jag är 168 så de borde ju sitta likadant på dig tycker man. Jag köpte dem från Miss Greta, har inte de butik i din stad så du kan prova? Kram!

    Eva: hoppas du blir bättre snart, jobbigt med förkylning i värmen, jag håller tummarna! Och du vet var jag finns bara att höra av dig om du vill. Kram!

    SvaraRadera
  6. Men jag är fett bra på historia och absolut noll lokalsinne. Vi kanse borde resa ihop? ;)

    SvaraRadera
  7. Helen: haha... ja det hade ju absolut varit en bra, och rolig idé. :o) Kram!

    SvaraRadera