Powered By Blogger

söndag 22 maj 2011

Fotoutmaningen – i min sminkväska

Som jag avslöjade redan i fredags så har jag ingen sminkväska. Helt enkelt för att jag inte behöver någon, med tanke på mitt fjuttiga sminkförråd. Fjuttigt eftersom jag är värdelös på att sminka mig, som jag också redan har berättat. Det enda som ligger och trycker i badrumsskåpet är därför bara dessa pinaler:



















Små bruna kulor som man duttar gigantpenseln i och sedan kör runt i nyllet för att se en smula solbränd ut. Funkar hyfsat men används sällan. Mest bara för att jag glömmer att jag äger den lilla burken. Vad som däremot nyttjas flitigt som i dagligen är svart mascara. Och bara för att kompensera lite över mitt, i övrigt, sminkfattiga liv så har jag tre stycken. Två av dem nyinköpta på flygplatsen i Düsseldorf så därför har jag ännu ingen koll på vilken av dem som är bäst. Ja så var det med det. Nu ska det vovvenadas i regnrusket men jag återkommer med en dagens och en vinnarskalle. Så känner ni för det så ses vi igen. Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag har dille på mascaror och har provat hur många som helst över tiden. Den du har i mitten på bilden, Lancome är en av de allra bästa tycker jag, men bra val alla 3. Mvh Katie

    SvaraRadera
  2. Katie: tackar för din kommentar! Då vet jag att jag har bra saker i alla fall, jag köper nämligen mest på måfå... den första på bilden shoppade jag rakt av efter utseendet till exempel... korkat förmodligen men det är ju en sjuk djungel av mascaror så hur välja liksom... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Lancome ska det va, mer Lancome åt folket:-)
    Kram

    SvaraRadera