Powered By Blogger

söndag 22 maj 2011

Athen del 6 - Tattoo Convention 2011, 13-15 maj

House of Pain Helsingborg och Unicorn Tattoo Athens








































































































3 kommentarer:

  1. Å så mycket fina tatueringar! Nu är jag så sugen och måste bestämma mig snart vad som ska klottras på mig. Eftersom din mr make är så himla duktig så vill jag ju att det ska komma till sin rätt också. Det vore ju slöseri att göra typ en sån jag redan har; med bara svart och inga detaljer.
    Nä här får kluras rejält...

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!

    Läser din blogg så gott som varje dag, men har inte kommenterat innan. Men nu så...
    Vill börja med att säga att jag fullkomligt ÄLSKAR både bloggen och din supersköna attityd.:)Sååå himla upplyftande att se att det faktiskt fortfarande finns de som vågar att vara sig själva och vägrar stoppas in i andras fack. Detta är en helt fantastisk egenskap Du ska vara stolt över! Låt ingen ta den ifrån dig.
    Men främsta anledningen till första bloggkommentaren ever är dina fantastiskt vackra tattoos. ;) Har några till som jag drömmer om att förverkliga och din Mr Make verkar ha stilen jag söker. Därför är frågan...Var jobbar han? Kan man kanske kontakta studion?
    Tack än en gång för att Du alltid är Dig själv. :)
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Helen: vet inte om du har fått mitt mail, den strular nämligen fett... men om du vill så kan Anestis/ Sifou (som gjorde min Leonor) specialrita upp en egen Lenor med katten till dig om du vill. Oavsett om du vill att han eller maken ska klottra på dig så får du superdupergärna ta bild på den du vill täcka, så man ser var den sitter och storlek så kan de se vad som skulle funka eller inte vad du än bestämmer dig för. Så klura på... :o) Kram!

    Jenny: tusen tack snälla du för fina ord som gjorde mig superduperglad!!! Och kul att du skrev! Mr Make har House of Pain i Helsingborg. Du hittar hans hemsida här: http://www.ozzy-tattoo.webs.com så kan du ju se lite mer vad han har gjort och kolla om du gillar hans stil. Där finns telefonnummer till studion också. Kram!

    SvaraRadera