Powered By Blogger

torsdag 5 maj 2011

Jag skulle behöva ett alkolås...

... på min dator. Så varför finns det inte sådana? Där man tvingas blåsa innan man får klicka. Och minsta lilla droppe vin som har slunkit ner sätter stopp för allt vad nätshopping heter. För i helgen gjorde jag det igen, drack ett glas vin samtidigt som jag for runt som ett jehu i webshopparna. Inte för att jag var packad, jag var inte ens lite mysigt smådragen, men av något konstigt skäl så slutar ofta kombinationen rödtjut och Internetbutiker med att jag utan den minsta ansats till rim och reson impulsklickar. Idag anlände helgens synd. De här:


Wildflower Jody från Brandos.se. Som jag ska ha till vad...? Ja säg det... Knappast jeans i alla fall eftersom det förmodligen lär se mentalsjukt ut. Har inte testat så jag vet egentligen inte säkert, men det förefaller så när jag låter min egensinniga magkänsla få uttala sig. Och då är det ju ganska puckat att det enda jag i princip låter mina ben komma i kontakt med är just jeans... Så jag säger det en gång till; varför finns det inte alkolås till datorer? Gonatt & Kram!

9 kommentarer:

  1. Sorry, men skrattar...så härligt inlägg! Ja, vad ska du ha dem till....att skicka tillbaka dem?? Klart de är coola men inte du ändå.
    Tack för kvällen garv.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mannen ser lätt skeptisk ut:) Jag kan inte ens skylla på alkoholen när jag har klickat;) Ta hand om dig gumman! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej och godmorgon!

    Underbart och ackack vad jag känner igen mig.
    Skriver som Linda att jag tycker nog att maken ser aningen skeptisk ut. Alltså, du skulle kanske få till det men hur ofta!
    Det kanske vore en ny fotoutmaning "hemklickat efter ett glas vin".

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Ha ha, tror faktiskt det finns någon form av alkolås. Vet att man på gmail om man har det kan lägga in så att man måste svara på ett par matematiska tal innan man går in just av den anledningen :-) Lite kul...

    Vad gäller skorna så tycker jag de var asgrymma. Precis min smak :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Godmorgon hjärtat!
    Du är väl för underbar..du kanske tänkte gå utan jeans i sommar o dessa till tunikor/klänningar med bara ben!! Eller nåt åt det hållet. Ibland förstår man inte sin egna hjärna hur den arbetar o tänker..
    Ha en fin fredag!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Ja det kanske är en ny idé att ta patent på? =)
    Nä de var faktiskt fula säger jag.
    Till dina anonyma läsare: Ja jag är elak men ärlig!

    SvaraRadera
  7. Festliga schlagerdojjor från Ukraina? :-)

    SvaraRadera
  8. Hahahahahaha du är så rolig så man dör!

    SvaraRadera
  9. mr Make må se skeptisk ut men han var tvärtom helt på, så det plus min trendguru Vivvis kommentar har gjort att jag har bestämt mig för att dojjorna får stanna. Kombosar med dem lär komma i framtiden... Kramar!

    SvaraRadera