Powered By Blogger

fredag 20 maj 2011

Väntar istället för att glo & svar till Anonymos

Här sitter jag och väntar på Campadre, kanske inte helt friskt med tanke på att jag inte ska klicka. Inte på någonting alls. Är tanken... I alla fall... ;o)
Men mr Make åkte precis iväg till Finland, på ännu en tatueringsmässa. Och eftersom jag då ändå är vaken och uppe så kan jag ju lika bra vänta på något istället för att bara sitta här och helt menlöst glo rakt ut i tomma intet... :o)


Dock hade jag tänkt skriva ett långt svar till Anonymos. Men så kände jag att jag fan inte har lust att slösa en massa tid på idioter så därför blir mina enda ord till dig istället bara att jag tycker att du ska prata med din ”überpolare” Jay om innehållet i din kommentar, eftersom han känner till exakt vartenda ord du skrev... Till Lisa; det är helt lugnt!!! Vill du ha ett bättre svar så maila mig gärna på oddjosanne@gmail.com så får du det på mail istället.
Mindre än en halvtimme kvar nu. Spännande. Planerar ni att klicka hem något? Hur det blir för mig återstår att se... Ha en bra dag! Var rädda om er. Kärlek!

7 kommentarer:

  1. Ses på söndag!!! Massa puss!!!

    SvaraRadera
  2. Nä slösa inte massa energi på idioter! Har varit inne på Campadre nu men höll mig i kragen och hoppade över cc-jacket :P och det sved! Men har man precis köpt en annan skinnjacka så har man. Däremot klickade jag hem Praire short strap i almost black :) Älskar min i powder och har velat ha en sådan länge :) Du då? blev det nåt? Kram

    SvaraRadera
  3. Mycket bra tänkt! Idioter behöver man inte offra mer tid än nödvändigt på...
    Jag var förstås lite sen. Hade gärna klickat Runaway dress men too late. Slut. Annars har jag det jag vill ha från de där plaggen. CC jacket är ju snygg men inte för de pengarna...

    Ha en trevlig fredag. Min T åker också till "Finland" idag (kryssning) så man får väl se vad man tristess-klickar hem ikväll ha ha...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Jag kikade men inget klick = stolt över mig själv. Har numera mina 2 drömplagg så nu ger jag fasiken i resten. :D
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hann inte in på Campadre för patienterna fick ju trots allt gå före ;)
    Men behovet av en svart skinnjacka är ju stort...
    Nu måste vi få till en träff snart tycker jag.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Så han kom i väg i alla fall:) Och bra svar till anonymus:) Kram!

    SvaraRadera
  7. Da gubbe: tjäna massa pengar nu för frugan din har redan börjat tröstklicka i sin ensamhet... ;o) Kärlek!

    Odd me: bra köp, jag älskar min svarta prairie, fast undrar om den passar nu... hmmm... vet inte ens om jag vågar prova den, med risk för depression om den ”har krympt”... :o) Kram!

    Vivvi: haha... ja man vet aldrig vad man tar sig för i sin ensamhet... klicka är ju en kul ersättning för makar... ;o) Kram!

    Jeanette: ja ett av dina drömplagg är ju ett av mina också, det andra har jag ingen aning om men nu blev jag ju nyfiken... :o) Kram!

    Helen: ja en svart skinnjacka är aldrig fel. Men det är å andra sidan inte en rosa heller. :o) Absolut måste vi ses snart, vi får se till att styra upp något. Kram!

    Linda: japp, de kom iväg, bokade flygbiljett eftermiddagen innan... Ja du vet ju också vad Anonymosdåren skrev, märkligt att ha åsikter om att andra är med på bilder här medan de som själva är med inte har det... idiotos... Kram!

    SvaraRadera