Powered By Blogger

onsdag 4 maj 2011

Nykomling på paradplats & skumt hotellbeteende

I söndags hintade jag lite halvkryptisk att jag hade ett ledande bud på en auktion på Tradera. En äldre Molly som jag har trånat efter i ett år eller så. Jag vann auktionen utan att behöva pengakriga. Så igår lättade den från Norrland. Och idag anlände den i min brevlåda här i Skåne.
Och den är så extremvacker att jag skulle kunna rama in den och ha som tavla. Fast eftersom plagg faktiskt är gjorda för att bäras så provade jag den istället:


Kan den heta Silk market dress, lilac? Annars tänker jag kalla den för Silk sleeveless, lilac, inspirerad av sin copycat a la 2011. Den hänger på paradplats här sidan om mig nu och jag kan inte låta bli att titta på den. Fast den har helt ärligt inte all min uppmärksamhet.

För jag kan pinsamt nog inte låta bli att spana ut genom fönstret och in i huset mitt emot, där en person sedan flera timmar tillbaka har parkerat sig inne på den minimala toaletten med sin laptop, när det finns ett ganska stort rum utanför. Det är ett hotell och jag har sett en massa märkligt hända där under de dryga 8 år jag har bott här men jag tror nog att det här är det skummaste hotellbeteendet jag har skådat någonsin. Har jag med det att göra?

Nä, inte ett jävla skit egentligen så därför flyttar jag mig själv till sängen stället. Och tv´n där eftersom jag ju faktiskt har missat en massa of Big Brother ikväll. En riktig katastrof egentligen... Så over and out. Hej för idag, god natt & Kram!

10 kommentarer:

  1. Haha... Jag hade aldrig kunnat sluta fundera... ;) -personen kanske har ätit något olämpligt och vågar inte gå därifrån trots någon deadline på jobb som måste in? Eller kanske bara behöver tidsfördriv medans det varar??? Mer vågar jag inte spekulera i här... Men ganska peculiar är det ju.... Fniss
    Mycket lovely traderaklick!!!!
    Kram kram/Tina

    SvaraRadera
  2. Den siden-blåsan är ju lovely! Jag trodde att du hade en sån redan. Skumt med hotell-människan tänkte jag först, sen kom jag på att jag har haft med laptopen på toa med;) Nån som vil-skiter och surfar samtidigt kanske?! Du får väl radera min kommantar om du tycker att det är too much:) Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Kanske dålig täckning och det bara fungerar på toa?

    Eller så tänder människan på toalett+ surfa+ nakna bilder....

    Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis till ditt super snygga kap! Den är stört snygg, äger en själv som jag älskar, så mycket att jag till och med spelar tennis i den, crazy eller hur? Människan på toa kanske inte ville missa något på tradera, vem vet???

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Super snyggt Tradera kap!! :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilket fynd! Jättesnygg på dig :) Han lär ju få ganska ont i häcken:) Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken fining! Skitsnygg sak som heter #757 market silk dress tror jag.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken vacker klänning! De där gamla är faktiskt finast tycker jag.

    Tror på Fina Tinas teori; dålig mage och jobb
    Men jag ska absolut ha det i åtanke nästa gång vi bor på hotell att det finns grannar ;)

    SvaraRadera
  9. Åh, vad du är din i den!

    Skum, lirare på hotellet. Haa-haaa!

    Kram!

    SvaraRadera
  10. Haha... superkul att läsa era teorier om hotellmannen. :o) Han satt där ett tag till efter att jag hade gjort mitt inlägg, sedan gick han ut från rummet och sedan dess har han inte uppenbarat sig där igen. Skumt i kvadrat... Ha en fin dag! Kramar!

    SvaraRadera